Genel

Turnuvanın Finali Gerçekleştirildi

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığının organize ettiği “Covid-19 Sağlık Şehitlerimiz, 15 Temmuz Tüm Şehit ve Gazilerimizi Anma, Geleneksel Milli Birlik ve Beraberlik” Halı Saha Futbol Turnuvasının finali gerçekleştirildi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığının organize ettiği “Covid-19 Sağlık Şehitlerimiz, 15 Temmuz Tüm Şehit ve Gazilerimizi Anma, Geleneksel Milli Birlik ve Beraberlik” Halı Saha Futbol Turnuvasının finali gerçekleştirildi.

UZUN ÖMÜRLER TEMENNİ EDERİM

Final günü organizasyonu gönderdiği telgraf ile katılan  Ak Parti Milletvekili Av.Ramazan Can “Sayın Başkanım nazik davetinize teşekkür ederim. T.B.M.M. Bütçe görüşmelerimizden dolayı aranızda bulunamıyorum. Bu vesile ile sağlık ve tüm aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diler Gazilerimize sağlıklı uzun ömürler temenni ederim. Milli birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diler turnuvanın final törenine katılanları şahsınızda kutlar selam ve saygılarımı sunarım.” şeklinde görüşlerini ifade etti.

TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Kupa törenine ayrıca Sağlık-Sen Genel Başkanı  Semih Durmuş, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, Müsiad Başkanı Ahmet Çetin ve teşkilat katılım sağladı.Final organizasyonumuzda açılış konuşmasını yapan Şube Başkanı Recep Akdoğan konuşmasında; “15 Temmuz Milli Birlik ve Beraberlik Halı Saha Futbol Turnuvamızı covid 19 mücadelesi sırasında yitirdiğimiz sağlık şehitleri, geçmişten günümüze vatan toprağına emanet ettiğimiz tüm şehitlerimiz, vatan uğruna kanını döken gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Turnuvamız birlik beraberlik gibi çok büyük anlamlar barındırmaktadır. Turnuvamıza katılan takımlarımıza, futbolcu arkadaşlarımıza bizlerden desteklerini esirgemeyerek bizleri yalnız bırakmayan herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca turnuvamız tertip komitesine şube başkanlığımızı temsilen yapmış oldukları emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bir kez daha ifade etmek isterim ki turnuvamızın kaybedeni olmadığı gibi kazanan birlik beraberlik ve kardeşlik olgusudur.” şeklinde duygularını ifade etti. Konuşmalarında milli birlik ve beraberlik önemini vurgulayan Ak Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan “Bu anlamlı turnuvanın organizasyonu için Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığımıza teşekkür ediyorum. Vatan uğruna vatan toprağına emanet ettiğimiz şehitlerimizi minnetle yâd ediyor, kıymetli gazilerimizi saygıyla anıyorum.” şeklinde konuşmalarını gerçekleştirdi.

UĞRAŞ VERİYORUZ

İl Başkanı konuşmasının akabinde kürsüye gelen Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş “ Başta Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan olmak üzere Kırıkkale Şubesi Yönetim Kurulu, İş Yeri Temsilcileri bu anlamlı turnuvanın organizasyonunda ve gerçekleşmesinde katkıda bulunan sporcu arkadaşlarıma, komiteye, kamu ve özelde destek sağlayan herkese Sağlık-Sen Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları sendikamız adına teşekkürlerimi ifade ediyorum. Tıpkı buradaki mücadelede olduğu gibi bizler de sendika olarak sahada mücadele içerisindeyiz. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın hak ettikleri imkanları almaları için uğraş veriyoruz. Umuyor ve güveniyoruz ki bu emekler boşa gitmeyecek. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızı mutlu edebilecek gelişmeler olacaktır.” şeklinde duygularını ifade etti. Konuşmaların ardından turnuvaya katkıda bulunan; Müsiad Başkanı Ahmet Çetin’e Ak Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan’a ve Sağlık-Sen Genel Başkanım Semih Durmuş’a şiltleri takdim edildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x