Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Ulaşıma Kar Engeli

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ankara-Kayseri karayolunun Kırşehir il sınırları içinde kalan bölümünde kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanıyor.

KIRIKKALE VE KAYSERİ İSTİKAMETİNDE BUZLANMA
Kırşehir’de başlayan kar yağışı ilerleyen saatlerde tipiye dönüştü ve bu nedenle Ankara-Kayseri karayolunda kar sürgünleri oluştu. Tipinin de etkisiyle karayolundaki görüş mesafesi Akpınar ilçesi Hamit köyü ve Mucur ilçesi yakınlarında 5 metreye kadar düştü. Karayolları 61. Şube Şefliği ekipleri, Kırıkkale ve Kayseri istikametinde buzlanmaya karşı tuzlama çalışması yapıyor.

SÜRÜCÜLERE UYARILARDA BULUNUYOR
Kırşehir Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri, Akpınar ve Mucur girişlerinde araçları durdurarak sürücülere uyarılarda bulunuyor. Sürücü ve yolcuların mahsur kalmamaları için araçları Akpınar ve Mucur ilçeleri girişindeki dinlenme tesisleri önünde bekleten ekipler, tuzlama çalışması yapıldıktan sonra konvoy halinde geçişlerine izin veriyor. Kar lastiği ve zincir bulunmayan araçların geçişine ise müsaade edilmiyor.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x