Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

UNİKOP Üniversiteler arası voleybol turnuvası sona erdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenen UNİKOP Üniversiteler Arası Voleybol Turnuvası’nda Bayanlarda Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Erkeklerde Nevşehir Hacı Bektaşı Veli Üniversitesinin birinciliği ile tamamlandı.

ÖDÜLLER DAĞITILDI

Kırıkkale’nin ev sahipliğinde gerçekleşen turnuvada Bayanlar kategorisinde Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi birinci, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ikinci, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi üçüncü oldu. Erkekler kategorisinde ise Nevşehir Hacı Bektaşı Veli Üniversitesi birinci, Kırıkkale Üniversitesi ikinci, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi üçüncü oldu. Dereceye giren takımlara hediye, madalya ve kupaları Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Başalan, Genel Sekreter Doç. Dr. Metin Arslan, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Halil Sarol, AB Dış İlişkiler ve Koordinasyon Birimi Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Rüstem Orhan ve Genel Sekreter Yardımcısı Rasim Aydın tarafından verildi. Spor Bilimleri Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Deliceoğlu, hakemlere turnuvaya olan katkılarından dolayı teşekkür ederek hediye ve plaket verdi.

KEYİFLİ, GÜZEL BİR ETKİNLİK OLDU

Törende konuşma yapan Kırıkkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Başalan, “Üniversite olarak 2019 UNİKOP Dönem başkanlığını devraldığımızda UNİKOP bünyesinde daha çok spor etkinliği yapmayı istemiştik. Bugün bence sporun en centilmen branşı olan voleybol aracılığıyla keyifli, güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Ben de üniversite yıllarında Ankara Üniversitesinin güreş takımındaydım. Bu  vesileyle Türkiye’nin bir çok şehrini gezdim ve güzel dostluklar edindim. O zamanki rakiplerimi şimdi meslektaşım ve dostum olarak görüyorum. O sebeple Kırıkkale’de güzel anılar biriktirdiğinizi ve güzel duygularla ayrılacağınızı düşünüyorum. Memleketinize, üniversitenize, Rektör ve Rektör Yardımcılarınıza selamlarımızı iletin. Eğitim öğretim yaşamanızda başarılar diliyorum” dedi. ÜNİKOP Bölgesindeki üniversitelerden Kırıkkale Üniversitesi, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, KTO Karatay Üniversitesi ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Erkek Voleybol Takımları ile  Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, KTO Karatay Üniversitesi ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Bayan Voleybol Takımlarının katıldığı turnuva üç gün sürdü.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x