Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşet

Üniversite büyüyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 2014-2015 öğretim yılında Kırıkkale Üniversitesi’ni kazanan öğrencilerin kayıtları sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Üniversitenin öğrenci sayısı her yıl katlanarak büyüyor.

 

Çeşitli ikramlar yapıldı

Fakülte ve Yüksekokul personelleri tarafından her öğrencinin kaydı azami 3 dakikada gerçekleştirilirken, kayıtlar süresince öğrenci ve ailelere sabahları sıcak çorba ile kesintisiz çay ikramı yapıldı. Kırıkkale Üniversitesi Öğrenci Toplulukları ve Özel Öğrenci Yurtlarının stant açtığı kayıt alanında ayrıca Kırıkkale Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan Engelsiz Yaşam Birimi ve Psikolojik Danışma Birimi açmış olduğu stantlarda kayıt için gelen  öğrencilere rehberlik hizmeti sundu ve öğrencilere Üniversite hakkında bilgi verdi.

“Kendi çocuklarımız gibi ilgileneceğiz”

Üniversite Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, stant ve kayıt alanına yaptığı ziyarette ailelerle sohbet edip, Kırıkkale Üniversitesi’ne ülkenin çeşitli şehirlerinden gelen tüm öğrenciler ile kendi çocukları gibi ilgilenip yetiştireceklerini söyleyerek, kayıt yaptıran öğrencilere yeni öğretim hayatlarında başarılar diledi. Öğrenci ve velilerde kayıtlar esnasında sunulan hizmetlerden ötürü Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız’a teşekkür ettiler.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
3 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
birdost
birdost
12 Eylül 2014 23:27

“Kırıkkale Üniversitesi büyüyor” imiş. Hayır arkadaşım büyümüyor, büyüyemez bu idareyle. Üniversiteyi liyakat kriteri gözardı edilerek doldurulan personel ile büyür belki ama sadece öğrenci sayısı olarak büyür. Yüksek Lisans doktora öğrenci alımlarında Kırıkkaleli birisini almamak için her türlü dalavere yapılıyor. mülakat puanları komik. bilgi edinme hakkı çerçevesinde istiyorsun vermiyorlar. Rektör bey mahkemeye ver diyor. nesini vereceksen. balık her yerinden kokuyor. bunu da herkes biliyor. kimse kusura bakmasın.

OTO VİRAJ SÜRÜCÜ KURSU
OTO VİRAJ SÜRÜCÜ KURSU
12 Eylül 2014 18:35

GELİŞEN KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ ORTA ANADOLU NUN PARLAYAN YILDIZI OLMASI DİLEKLERİMİZLE….

mertcan
mertcan
12 Eylül 2014 09:16

helal olsun üniversitemize kirikkale üniversitemize yakışır http://www.haber71.net/bir-tesaduf-filmi-2/

Başa dön tuşu