Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GenelManşet

Üretken Belediyeciliği Kırıkkale’ye taşıyacağız

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy ve Milletvekili Halil Öztürk MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile görüştüler.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy ve Milletvekili Halil Öztürk MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile görüştüler.


MHP Genel Merkezinde bir araya gelen Öztürk ve Ulusoy Dr. Devlet Bahçeli’ye Milliyetçi Hareket Partisi’nin yerel belediyecilikte değişmez politikası olan ‘Üretken Belediyeciliği’ Kırıkkale Belediyesi’ne taşımak için 31 Mart 2024 tarihine kadar gece gündüz çalışacaklarını ve belediyeyi MHP’ye kazandıracaklarını ifade ettiler .

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk açıklamasında “20 yıllık hasret olduğumuz Kırıkkale Belediyesini İnşallah bu seçimini alarak 3 hilalimizi belediye asacağız .”şeklinde konuştu .Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy ise konuşmasında kendisinin belediyecilik tecrübesi bulunduğunu bu tecrübeyi halkın desteği ile Belediye Başkanı olarak seçilmesi durumunda Kırıkkale’nin ufkunu açacak projelere kullanmayı düşündüklerini dile getirdi .Harun Ulusoy ve ekibi Zafer Caddesi ,üzeri Kızılkanat İş Merkezi karşısında seçim bürosunu açarak seri çalışmalara başladı.

Bir 3 kişi ve yazı görseli olabilir

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x