Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemSiyasetYaşam

Uyar, Dünya Kadınlar Günü’nü kutlandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Uyar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile ilçede bulunan bayanlara menekşe dağıttı.
CEFAKAR KADINLARIMIZ
AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Uyar, eşi Tülin Uyar ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Kutlama programı düzenleyen Uyar, Kadın Kolu Vekili Fatma Özbek ve ekibi ile birlikte ilçede bulunan tüm evleri gezerek, saksıda Afrika Menekşesi dağıttı. Uyar, “Kadınlarımıza İslam Dünyasında olsun, Türkiye Cumhuriyeti’nde olsun bütün dünya da ayrı bir değer verilmektedir. İlçemin cefakar kadınlarının günlerini kutluyorum.” dedi.
 
İÇTEN VE SAMİMİ DUALAR EDİYORUZ
Bahşılı’da Ak Parti Kadınlar Kolu’nun yoğun çalışmalarının devam ettiğini belirten Uyar, çalışma arkadaşlarına da teşekkür etti. İlçede bulunan bayanlar, “İnşallah başkan olacaksın, bizim dualarımız sana yeter. İçten ve samimi dualar ediyoruz. Sen çok dürüst iyi niyetli bir başkansın” dediler. Uyar ise, “Halkımızın hepsi bizi artık tanıyor, görüyor ve palavralarla, yalan vaatlerle, tehditlerle halkın oyunun alınamayacağı ve seçim alınamayacağını biliyor.
Tekrar kadınlar günü bütün Annelerimize kutlu olsun.” diye konuştu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
0 0 votes
Haber Değerlendirme
3 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu