Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Uygun Fiyatlarla VP Satın AL

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Valorant Riot Games tarafından geliştirilmiş olan ve yalnızca bilgisayar üzerinden oynanabilen ücretsiz bir video oyundur. Oyunu oynayan kişiler Gamer Market sitesinden Valorant vp satın al işlemi ile vp satın alabilir ve bunları oyun içi ürün elde etmek için kullanabilirler. Ayrıca bu pointler oyunda yeni ajanların kilidini açmak için de kullanılabiliyor. Tüm bunlarla birlikte oyun içinde ihtiyacınız olan skini elde etmek için bol miktarda Vp’ye ihtiyacınız vardır.

Vp Satın Alma

Oyun içi mağazadan bir şey almadan önce yeterli miktarda valorant puanına sahip olmanız gerekiyor. Vp satın al işlemi için de doğrudan gerçek para birimine ihtiyacınız vardır. Bunu mağaza sekmesinin hemen sağında bulunan valorant puanları simgesine tıklayarak gerçekleştirebilirsiniz. Gamer Market sitesinden Valorant mağazasını ziyaret etmek oldukça kolaydır.

Bunu oyunun ana menüsünden ekranın üst kısmında yer alan mağaza sekmesine tıklayarak yapmanız mümkün. İçeri girdikten sonra çok sayıda dış görünüm ve para teklifi karşınıza çıkar. Bu nedenle hemen satın alma işlemi yapmayın ve düşünerek satın alın. Valorant puanlarınız olduğu sürece satın al butonuna ardından onay ekranındaki kilit aç simgesine tıklayarak satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Satın almış olduğunuz bu sanal para birimi sayesinde oyun içinde istediğiniz ürüne sahip olmanız mümkün. Bu sayede oyun deneyiminizi daha üst noktalara taşıyabilir ve keyifli vakit geçirebilirsiniz.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x