Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Fidan Fiyatları Nasıldır?

Meyve ağacı yetiştiriciliğinde badem, ceviz, şeftali, kayısı gibi uzun ömürlü ve verimli fidan yetiştiricilerin favori fidanları arasında yer alıyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Meyve ağacı yetiştiriciliğinde badem, ceviz, şeftali, kayısı gibi uzun ömürlü ve verimli fidan yetiştiricilerin favori fidanları arasında yer alıyor. Dikim alanı ve kaliteli bir fidan mevcut ise, bakım ipuçları ile meyve yetiştirmek oldukça kolay ve keyiflidir. Zorlu kış şartlarına dayanıklı bir bitki olmasının yanı sıra, güneşli sıcak havalarda verim oranı yükselen meyve fidanları Türkiye’nin birçok noktasında yetişmeye elverişlidir. Kendi türünde pek çok çeşidi bulunan fidanlar, farklı  fidan fiyatları da beraberinde getiriyor.

Fidanına ödenen ücretini fazlasıyla hak eden ve verimi ile çiftçileri memnun eden meyve fidanlarını Agrolidya sitesinden temin edebilirsiniz. Güvenilir ödeme yöntemleri ve kusursuz paketleme ile adresinize kadar ulaşan meyve fidanları dikime hazır olarak adresinize ulaşmaktadır.

Fidan Fiyatları Pahalı mıdır?

Badem ve ceviz gibi uzum ömürlü bitki yetiştiricileri için  fidan fiyatları makul ölçülerde olması büyük önem taşıyor. Tek seferde onlarca alım yaparak badem ağacı yetiştirmek isteyenlere yönelik ekonomik düzeyde olan fiyatlar, toprakla uğraşmaktan keyif alanların bütçesine hitap ediyor.

Her geçe gün artan maliyetlere rağmen 2022  fidanı fiyatları, Agrolidya kalitesi ve güvencesiyle son derece uygun fiyatlı ve garantilidir. Özellik bakımından verimli olan fidanları, bu alanda uzman kişilerin ellerinde upuzun meyve veren ağaçlara dönüşebiliyor. Topraklarınızın fidan yetiştiriciliğine elverişli olduğunu düşünüyor ve topraklarınız birkaç yıl sonunda verimli arazilere dönüşsün istiyorsanız güvenle sipariş vererek ilk adımı atabilirsiniz.

Kaynak: https://agrolidya.com/meyve-fidanlari

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x