Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KeskinManşet

“Üzüntü ve utanç duyuyorum”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kış üniforması dağıtım töreninde konuşma yapan Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, “‘Ben sizden memnunum, sizleri seviyorum’ diye sözlerine devam eden Yıldırım, “Bazı arkadaşlardan da üzüntü duyuyorum, utanç duyuyorum. Çünkü bazı arkadaşlarımıza emeğinin karşılığını veremiyoruz. Bazı arkadaşlarımız ise hakikaten gücünün üstünde çalışıyorlar”
 
55 ÇALIŞANA ÜNİFORMA
Keskin Belediyesi dün İtfaiye Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Su İşleri Müdürlüğü ve Mezbahana birimleri olmak üzere toplam 55 çalışanına üniforma dağıttı. Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, birimlerinde çalışan işçilerin sağlıklarına büyük önem verdiklerini ve mevsimine göre iş elbisesi dağıtımın yapıldığını söyledi.
 
“BUNLARA ÖNEM VERİYORUM”
‘Halkımız sorunlarını bize getiriyor’ diyen Başkan Yıldırım, “Belediye Başkanı iyi çalışmıyor diyorlar. Temizliği iyi yaparsanız, suyu iyi akıtırsanız, kanal arızasını siz giderirseniz belediye iyi çalışıyor diyorlar. Bunları da sizler yapıyorsunuz. Sizleri motive etmekte bize düşüyor. Sizlerin belediyeden beklentileriniz nedir? Çalıştığınız süre içerisindeki maaşlarınızı almak, kanunun, yasanın, mevzuatın verdiği giysilerinizi almak. Bende bunlara önem veriyorum”
 
“ESNAFIN YÜZÜ GÜLECEK”
Kendilerince bir sistem geliştirdiklerini söyleyen Yıldırım, “İki aylık maaşlarınızı bankada sizlerin hesabınıza aktardık. Tabi ikisini birden çekme imkanınız yok. Birinci maaşlarınızı Cumartesi itibariyle çekeceksiniz. Eğer bankada, sistemde sıkıntı olursa Pazartesi günü çekeceksiniz. İkinci maaşınızı ise günü geldiğinde çekeceksiniz. İnşallah bu 2014 yılını sorunsuz, eksiksiz, herkesin maaşını vererek, karınca kaderince herkes çocuğunu mutlu edecek. Evinizin geçimini idam ettirecek şekilde maaşlarınızı dağıtmaya gayret ettik. İnşallah 2015 yılı içerisinde de aynı gayret içinde olacağız. Aldığınız parayla hem sizi mutlu etmek, hem de maaşlarını değerlendirerek esnafımızdan alışveriş yaparak esnaflarımızın da yüzü gülecek”
 
“EKİPLERİMİZ İYİ ÇALIŞIYOR”
‘Ben sizden memnunum, sizleri seviyorum’ diye sözlerine devam eden Yıldırım, “Bazı arkadaşlardan da üzüntü duyuyorum, utanç duyuyorum. Çünkü bazı arkadaşlarımıza emeğinin karşılığını veremiyoruz. Bazı arkadaşlarımız ise hakikaten gücünün üstünde çalışıyorlar. Özellikle su arıza ekibimiz çok yoğun ve büyük bir şekilde çalışıyor. Temizlik ekibimiz iyi çalışıyor. Biz memnunuz hepinizden. Memleketimizin durumu ortada. İnşallah Allah ömür verirse bize tanınan kanunun verdiği süre içerisinde Keskin’i şehir görünümüne getirmeye gayret edeceğiz. Ben sizlere çok teşekkür ediyorum, Allah sizden razı olsun”
 
YENİ ÜNİFORMALAR DAĞITILDI
Yıldırım, “İnşallah önümüzdeki yıllarda bende üzerinde durarak daha iyi şeyler alarak hizmet vermenizi sağlamaya çalışacağız. Biz sizden memnunuz. Sizde bizden memnun olun, halk sizden memnun olsun. Allah hepinizin işini, gücünü rast getirsin, Allah hepinize huzur ve mutluluk versin. Hayırlı uğurlu olsun, sizlere çok teşekkür ederim” dedi. Yapılan konuşmalar ardından 55 işçisine yeni elbiseleri dağıtılarak hatıra fotoğrafı çekildi.
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu