Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, Oyunu Kullandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için saat 08:00 itibariyle oy verme işlemleri başladı.

HABER: YELİZ ERDEM 

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, eşi hanımefendi Arzu Tekbıyıkoğlu ve kızı Meryem Azra Tekbıyıkoğlu, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için oyunu Osmangazi Fen Lisesi’nde 1245 nolu sandıkta  kullandı.

Sandık görevlilerine kolaylıklar dileyen Vali Tekbıyıkoğlu, oy kullandıktan sonra basın mensuplarını açıklama yaptı. Vali Tekbıyıkoğlu, “Birinci tur ile ikinci tur seçim arasında seçmen sayısı olarak ilimizde bir artış var. İkinci tura kadar 18 yaşını tamamlayan seçmenlerde seçim süreci içerisine dahil oldu. Yaklaşık 203.500 seçmenimiz bugün oy kullanacaklar. 1.250 kolluk kuvveti personelimiz ile birlikte sabah 05:00’den itibaren seçimin sağlıklı, huzurlu ve sükun ortamın içerisinde geçmesi için gerekli tedbirleri aldık. İnşallah sonuçları itibariyle vatanımıza, milletimize ve memleketimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. ” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu