Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

Vali İlker Haktankaçmaz’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Bugün, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95’inci yıldönümünü kutluyoruz. Cumhuriyet, bağımsızlığımız ve geleceğimiz için milletçe hep birlikte verilen destansı mücadelenin büyük bir zaferle sonuçlandırılmasının adıdır.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95’inci yıldönümünü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Kırıkkale Valisi Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz “Bugün, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95’inci yıldönümünü kutluyoruz. Cumhuriyet, bağımsızlığımız ve geleceğimiz için milletçe hep birlikte verilen destansı mücadelenin büyük bir zaferle sonuçlandırılmasının adıdır.” sözlerine yer verdi.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95’inci yıldönümünü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Kırıkkale Valisi Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz :

BU MİLLET BOYUN EĞMEDİ, BUNDAN SONRA DA EĞMEYECEKTİR.

“Bugün, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95’inci yıldönümünü kutluyoruz. Cumhuriyet, bağımsızlığımız ve geleceğimiz için milletçe hep birlikte verilen destansı mücadelenin büyük bir zaferle sonuçlandırılmasının adıdır. Bin yıldır birçok medeniyete kucak açmış Anadolu toprakları, 1071 Malazgirt Zaferi’nden sonra Türk yurdu haline gelmiştir. Her bir karışı aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin kanları ile sulanmış bu topraklar bizim için canımızdan daha kıymetlidir.
Bugüne kadar ne FETÖ’ye, ne PKK’ya ve ne de diğer terör örgütlerinin saldırılarına bu millet boyun eğmedi, bundan sonra da eğmeyecektir.
Millet iradesinin tecelli ettiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nce 29 Ekim 1923 tarihinde ilan edilen ve 95’inci yılına ulaştığımız Cumhuriyet, bizlere emanettir.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere hedef olarak gösterdiği çağdaş medeniyetler düzeyinin üzerine çıkmak için çok daha fazla çalışacağız. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yılı olan 2023’de  hayata geçirilecek ve milletimizin hizmetine sunulacak yeni yatırımlarla ekonomik ve sosyal kalkınma hamlemizi artırarak sürdüreceğiz.
Tarihte olduğu gibi geride bıraktığımız günlerde de onurlu duruşuyla varlığına, istiklaline ve istikbaline sahip çıkan bu büyük millete karşı sadakatimiz bizim en vazgeçilmez düsturumuzdur. Milletimizin bağımsızlığından ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini tüm dünyaya ilan eden Cumhuriyet, çağdaş dünyada hak ettiğimiz yeri alma kararlılığımızın da göstergesi olmuştur.
Bu duygularla, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz şehitlerimiz ve vefat eden gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor ve aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hepimize kutlu olsun.” ifadelerinde bulundu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x