GündemKırıkkaleManşet

Vali Kolat, şehit ailelerini ziyaret etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Vali Ali Kolat, Şehit Polis Memurları Bekir Ferhat Kaya ve Nebi Gündoğan’ın ailelerini ziyaret etti. Şehit ailelerine taziye ziyaretinde bulunan Vali Kolat, millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiğini söyledi.
 
SAĞDUYULU OLUNMALI
Vali Ali Kolat, Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli iken Iğdır Dilucu Sınır Kapısı personelini taşıyan araca koruma görevi ifa ederken bölücü terör örgütü mensuplarınca yola döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan Polis Memurları Bekir Ferhat Kaya ve Nebi Gündoğan’ın baba ocaklarına taziye ziyaretinde bulundu. Vali Ali Kolat’ın eşi İlksen Kolat ile birlikte katıldığı ziyarette, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve İl Müftüsü Bekir Gerek de hazır bulundu. Vali Kolat ve beraberindekiler, Şehidimiz Bekir Ferhat Kaya’nın Kırıkkale merkezde bulunan baba ocağını ziyaret ederek, şehidimizin Babası Hüseyin Kaya’ya ve aile efradına taziye dileklerini ileterek, acılarını paylaştı. Daha sonra Vali Kolat, İlksen Kolat ve beraberindekiler Şehidimiz Nebi Gündoğan’ın Balışeyh ilçesi Akçakavak Köyünde bulunan baba ocağını ziyaret ettiler. Şehidimizin Babası Hacı Gündoğan’a ve aile efradına taziye dileklerini ileten Vali Kolat ve beraberindekiler, şehit ailesinin acılarını paylaştılar. Ziyarette Balışeyh Kaymakamı Yusuf Yıldırım ve eşi de Vali Kolat ve beraberindekilere eşlik etti. Vali Ali Kolat, ziyaretlerde yaptığı konuşmada; millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde bulunulmasının ve sağduyulu davranılmasının gerektiğini ifade etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu