Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetYahşihan

Vali Kolat Yahşihan Belediye Başkanı Sungur’u Ziyaret Etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Yahşihan ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ziyaretlerinde 1 Mayıs’ta emekli olacağını dile getiren Vali Kolat, görevlerinin vatandaşlara en iyi hizmet olduğunu belirterek, ilçe halkından helallik istedi. Vali Kolat “Görev yaptığım yerlerden de hep memnun olarak ayrıldım. Yani şuan tekrar görev yaptığım yerlere gitsem orada yine bizi kabul edecektir. Dolayısıyla bizim görevimiz vatandaşımıza en iyi şekilde hizmet etmek. Vatandaşlarımız arasında bir ayırım yapmamak” diye konuştu.

 

BAŞKAN SUNGUR’DAN BİLGİ ALDI
Cenaze namazından sonra Kolat İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak ve İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ile birlikte Yahşihan Belediye Başkanlığını ziyaret ettiler. Burada Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ile bir süre sohbet eden Kolat, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Yahşihan Belediyesi ziyaretinin ardından Kolat, Yahşihan ilçesinde bulunan Kızılırmak Kışlası ve Anadepo Komutanlığını ziyaret etti.

1 MAYIS’TA EMEKLİ OLUYORUM
Burada, Kızılırmak Kışlası Komutanı Yücel Tüylüoğlu tarafından karşılanan Vali Kolat, bir süre sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.Kızılırmak Kışlası ziyaretinin ardından Kolat ve beraberindekiler, Yahşihan Kaymakamlığını ziyaret etti. Burada Yahşihan Kaymakamlığı personeli ile bir süre sohbet eden Vali Kolat yaptığı açıklamada; “İnşallah ben 1 Mayıs itibariyle emekli olacağım. Meslek hayatım boyunca değişik görevlerde bulundum. Emniyet’te uzun yıllar çalıştım. Orada da yönetici konumundaydım. Ülkemizin değişik ilçelerinde kaymakamlıklar yaptım. Görev yaptığım süre zarfında insanları hep aynı gördüm”

AYRIM YAPMADIK
“Hiç kimsenin inancından, düşüncesinden ve yapısından dolayı yargılamadım, ötekileştirmedim. Çünkü yargılamak, sorgulamak Allah’a mahsustur. Bizim amacımız birbirimizi kırmadan, dökmeden, yargılamadan, vatandaşımıza en iyi hizmeti sunabilmektir. Vatandaşlarımıza nasıl daha güzel hizmetler sunacağımız konusunda hep arkadaşlarımızla konuştuk ve değerlendirdik. Görev yaptığım yerlerden de hep memnun olarak ayrıldım. Yani şuan tekrar görev yaptığım yerlere gitsem orada yine bizi kabul edecektir. Dolayısıyla bizim görevimiz vatandaşımıza en iyi şekilde hizmet etmek. Vatandaşlarımız arasında bir ayırım yapmamak”

HAKKINIZI HELAL EDİN
“Elbette ki herkesin kendine göre bir anlayışı, inancı ve düşüncesi vardır. Cenab-ı Allah insanları ve cinleri kendisine ibadet etsinler diye yaratmıştır. Yaratılışımızın gayesi budur. Cenab-ı Allah ‘İbadetiniz yoksa ne işe yararsınız’ der. Bizim bütün amacımız iyi bir insan, iyi bir mümin ve vatandaşımızın hizmetinde olmak. Ama hizmet yaparken de hiç kimseyi yargılamamamız gerekir. Vatandaşımıza hoşgörülü ve güler yüzlü davranacağız. Öyle davrandığınız zaman da salih amel işlemiş olursunuz. Salih amel işlemek illa bir cami yada bir okul yaptırmak değildir. Yaptığımız işlerin hakkını verirsek, devletin verdiği görevi en iyi şekilde yaparsak yine salih amel işlemiş oluruz. Ben bu vesileyle meslek hayatınızda başarılar diliyorum. Hepiniz haklarınızı helal edin” dedi.

MÜDÜRLÜKLERİ ZİYARET ETTİLER
Yahşihan Kaymakamlığı ziyaretinin ardından Vali Kolat ve beraberindekiler sırasıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ettiler. Burada personelle bir süre sohbet eden Vali Kolat, meslek hayatlarında başarılar diledi. Ziyarette, Vali Ali Kolat’ın yanı sıra; İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak ve İl Emniyet Müdürü Hasan Onar hazır bulundu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x