Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Köşe Yazıları

Hainin söylediğine bak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

abdullah_pekgozHain terör örgütü PKK’nın Yüce Meclisteki partilerinin (HDP) Eşbaşkanı olacak bölücü, hain Selahattin Demirtaş isimli zat, partilerinin (HDP) İstanbul İl Örgütünün 1.olağanüstü kongresinde yine ağzını köpürtüp salyalarını etrafa saçarak densiz laflar söylemiş.

 

Bir kısmı aynen şöyle;

“Saray’daki Zat ve çakma milliyetçiler bugün şunu söylüyorlar; ‘Ya baş eğeceksiniz ya baş vereceksiniz.’ Bize sundukları seçenek buydu. ‘Ya mevcut düzene tabi olacaksınız ya da yüzlerce yıldır olduğu gibi katliama, soykırıma maruz kalacaksınız’ dediler. Savaş seçeneğini asla tercih etmedik. Hiç bir insanın ölmesini kabul etmedik. Karşımızdaki ceberut anlayış bu kadar acımasızca vahşet uyguladığı yerde direnmeyip ne yapacaktık. Bu kansızlar, soysuzlar önünde baş mı eğecektik……”

Diye devam ediyor.

 

Ahlaksız adamın söylediklerine bak hele. Vatanın bölünüp parçalanmasını önlemek için canını feda eden kahraman, şerefli, onurlu, vatanperver polisimize- askerimize yaptığı hakarete bakar mısın?;’ direnmeyip, bu kansızlar, soysuzlar önünde baş mı eğselermiş’,

 

Kim kansızlar, soysuzlar ey ahlaksız adam. Bu sözünü sana milyonlarca kez iade ediyorum.

 

Ey hain bölücü kalleş, söylediklerini kulağın duyuyor mu senin;

 

Kansız da sensin, soysuz da sensin. Gün gelecek vatanı uğruna seve seve canını feda eden kahramanlarımızın geride kalan eşlerinin çocuklarının gözyaşlarında boğulacaksın/boğulacaksınız.

 

Ey haysiyetsiz kalleş adam, bu ne edepsizlik, bu ne gözü dönmüşlük, bu ne kin, bu ne garaz.

 

Secaat arz ederken Merd-i Kıpti Sirkatin Söylermiş

 

Bir çift lafımda organize halinde olur olmaz şeyler için Cumhuriyet Savcılıklarına ‘bende zarar gördüm, bende tarafım’ diye şikayet dilekçesi verenlere.

 

Buyrun, bu hainin söyledikleri sizi yaralamıyor mu?

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x