Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Vali Sezer ayağının tozuyla sahaya indi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Son Valiler Kararnamesi ile Kırıkkale’ye atanan Vali Yunus Sezer, göreve başlamasının hemen akabinde bir dizi incelemelerde bulundu.

İNCELEMELERDE BULUNDU

İlk olarak Kızılırmak üzerinde bulunan tarihi Çeşnigir Köprüsü çevresi ile bük mevkiinde bulunan Büklükale kazı alanını ziyaret eden Sezer, incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Karakeçili İlçesi Eğribük mevkiindeki tarım arazisinde de incelemelerde bulunan Sezer’e, özel bir işletmeye kiraya verilen arazide yapılan tarım faaliyetleri hakkında Tarım ve Orman İl Müdürü Sırrı Yılmaz tarafından bilgi sunuldu. Son olarak Karaahmetli köyündeki Karaahmetli Tabiat Parkı’nda incelemelerde bulunan Vali Sezer, Parkı gezerek Orman ve Su İşleri Müdür Vekili Neslihan Akdemir’den bilgi aldı.

SORUNLARIN RAPOR EDİLMESİNİ İSTEDİ

İncelemeleri sonrası genel bir değerlendirmede bulunan Vali Sezer, inceleme yaptığı alanlarda planlanan çalışmalar ile karşılaşılan sorunların rapor edilerek bir hafta içerisinde makama sunulması talimatı verdi.  İnceleme ziyaretlerinde, Vali Yardımcıları Osman Akbaş, Sait Özkılınç, Keskin Kaymakamı Muammer Köken, Karakeçili Kaymakam Vekili Kemal Sefa Gökmenoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Halit Karakoç, Tarım ve Orman İl Müdürü Sırrı Yılmaz, DSİ 56.Şube Müdürü Serkan Bostancıoğlu ile İl Özel İdaresi yetkilileri de hazır bulundu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Bir Garip Yolcu
Bir Garip Yolcu
7 Kasım 2018 20:58

Vali Bey; Hoşgeldin, Hayırlı Ugurlu Olsun. Siz 9 Sizden Öncede 1 Haini Boşver 7 Vali görev yaptı vede Çantalarını alıp Devlet toreni ile gelip Devlet Töreni ile gittiler. 1. Bu degerli devlet buyukleri ulaşıma yani Kırıkkale ANKARA arası kacak duzensiz ve surekli sorun olan minubus ve otobuslere bi care bulamadılar, bulmakta istemediler. Sincana kadar olan Banliyö treninden Kırıkkaleyede yapilsa gunde binlerce kişi yollarda sayın valim Ankaraya gidip geliyor. Bu meseleye çare derman sizsiniz. Can bu kadar mı degersiz, yöneticilik Ateşten Bir Gömlek inşallah bu meramımıza bir bir çare bulursunuz. Birde Samsun yoluna döşenen kaldırım taşlarının nasil geçilecegi. 2 tane demir ust gecit var bigecmeyi denermisiniz yaslılar hastalar cok magdur. Derman sensin Valibey. Bu işler senin imzanla senin emrinle hallolur. Tekrar iyi çaĺışmalar.

Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x