Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Vali Sezer: ‘Vatandaşın ayağına gideceğiz’

Halk toplantılarının Aralık ayı buluşması, Kırıkkale Valisi Yunus Sezer başkanlığında, vatandaşlarımızın katılımı ile gerçekleşti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Halk toplantılarının Aralık ayı buluşması, Kırıkkale Valisi Yunus Sezer başkanlığında, vatandaşlarımızın katılımı ile gerçekleşti.

DAHA ÇOK KİŞİYE ULAŞACAĞIZ

Vatandaşların istek, şikâyet ve önerilerini dile getirebilmek amacıyla, düzenli olarak yapılan halk günü toplantılarının 25’incisi İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eski Binası Konferans Salonu’nda yapıldı. Toplantının açılışında konuşan Vali Sezer, “Bundan sonraki toplantılarımızda vatandaşlarımız buralara gelmesinler, biz vatandaşın ayağına gideceğiz. Bu şekilde daha çok kişiye ulaşacağız ” dedi.

VATANDAŞLARIN SORUNLARI DİNLENDİ

Vatandaşlara tek tek söz hakkı vererek, onların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Yunus Sezer, kendisine iletilen konular, talep ve isteklerle ilgili çözümler üretmek için ellerinden gelen gayreti bütün kurumlarımızla birlikte göstereceklerini belirtti. Toplantıya Vali Yunus Sezer’in yanı sıra; Vali Yardımcısı Emin Alıcı, kamu kurum ve kuruluşların il müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x