Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Vali Sezer’den iftar sürprizi

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Kırıkkale Üniversitesi öğrencilerinin kaldığı KYK Hatice Hanım Kız Yurdunda İftar sofrasına sürpriz bir şekilde konuk oldu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Kırıkkale Üniversitesi öğrencilerinin kaldığı KYK Hatice Hanım Kız Yurdunda İftar sofrasına sürpriz bir şekilde konuk oldu.

Vali Sezer’den iftar sürprizi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ
Kırıkkale Üniversitesi öğrencilerinin kaldığı KYK Hatice Hanım Kız Yurdunda İftar sofrasına sürpriz bir şekilde konuk olan Vali Yunus Sezer, orucunu öğrencilerle birlikte açtı. Vali Sezer, yemek sonrası öğrencilerle bir süre sohbet ederek yakından ilgilendi. İftardan önce yurtta kalan kız öğrencilerle sohbet eden Vali Sezer, tüm öğrencilere hayırlı ramazanlar ve bayramlar diledi.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU
Ramazan ayının ülkemiz ve İslam âlemi için hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Vali Sezer, öğrencilere derslerinde ve sınavlarında başarılar diledi. Kendi yemeğini kendi alan ve öğrenciler arasında renkli görüntüler oluşturan Sezer, öğrencilerle birlikte aynı masada iftarlarını açtı. İftarın ardından öğrencilerin sorunları ve taleplerini dinleyen Vali Günaydın, sorunların çözümü noktasında ilgili amirlere talimatlarını verdi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x