Kırıkkale

Vali Tekbıyıkoğlu Şehitlerimize Başsağlığı Diledi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Şırnak’ta Türk Silahlı Kuvvetleri personelini taşıyan otobüs şarampole devrildi. 2 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı. Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu trafik kazasında yaralanan askerlerimize acil şifalar, şehit düşen 2 askerimize Allah’tan rahmet diledi.

HABER: YELİZ ERDEM

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi:

‘Şırnak’ta meydana gelen araç kazasında, iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş dört kahraman silah arkadaşımız yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz’

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu ise “Şırnak’ta gerçekleşen elim trafik kazasında yaralanan askerlerimize acil şifalar, şehit düşen 2 askerimize Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu