Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2018 Milletvekilliği SeçimleriSiyaset

Vali ve Emniyet Müdürüyle Fotoğraf Çektirmekle Siyaset Olmaz

24 Haziran’da gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde yarışacak Milletvekili adayı belirleme süreci devam ederken, Kırıkkale’de bu zamana kadar görmeye alışık olmadığımız gelişmeler de yaşanmıyor değil.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Vali ve Emniyet Müdürüyle Fotoğraf Çektirmekle Siyaset Olmaz - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri24 Haziran’da gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde yarışacak Milletvekili adayı belirleme süreci devam ederken, Kırıkkale’de bu zamana kadar görmeye alışık olmadığımız gelişmeler de yaşanmıyor değil.

Bunlardan bazılarını sıralayacak olursak;

Yasak olmasına rağmen çakarlı ve sirenli araç kullananı mı ararsın!

Açılıştan açılışa koşanımı ararsın!

Cumhurbaşkanıyla ne zaman çekildiği belli olmayan fotoğraf paylaşanı mı ararsın!

Vali ve Emniyet Müdürünü ziyaret ederek onlarla 40 yıllık dostmuş gibi görüntü vereni mi ararsın!

Vatandaşlarla tanışmak ve sohbet yerine bürokrasiyi ziyaret edeni mi ararsın!

Daha önce uygulamaya konmuş uygulamaları kendi fikriymiş gibi savunanları mı ararsın!

Kendisini anlatmaya çalışırken, aynı partiden olmasına rağmen kendisinden öncekileri karalayanı mı ararsın!

Bunların hepsini görmek mümkün. Kırıkkaleliler yukarıda saydığımız görüntüleri görmek değil, çantacı olmayan(yani seçim zamanı Kırıkkale’ye gelen ve bir daha Kırıkkale’ye uğramayan), onunla bununla fotoğraf çektirip kendisini tepede gösteren değil, kendisiyle kucaklaşan, düğünde, bayramda, cenazede birlikte olduğu, aynı şehirde yaşadığı, ekmeği-aşı Kırıkkale’de olan, şehrin sorunlarını bilen siyasetçi istiyor.

Hal bu ki Vali ve Emniyet Müdürü ile fotoğraf çektirmekle siyaset olmaz. Bu hareketleri yapanlar her halde Vali ve Emniyet Müdürünün bu tür olayların farkında olduğunu da biliyordur. Siyasetçi dediğin vatandaşın içerisine iner kendisini tanıtır, yapacağı çalışmaları anlatır. Sen şimdiden aday adayıyken çakarlı araçla gezer, geçiş üstünlüğün varmış gibi trafiği ihmal edersen yarın kim bilir neler olur? Kanımca bu tür hareketlerde bulunanlara Emniyet birimlerimiz gerekli cezai müeyyideyi uygulayacaktır. Halkı kucaklarsanız, halkı dinlerseniz size sırtını dönmez. Onun için diyorum ki; güçlü olmanın yolu vatandaşla kucaklaşmaktan geçer. Vatandaşın gönlüne girersen diğer kapılar sana sonuna kadar açılır.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
tarafsız
tarafsız
11 Mayıs 2018 00:49

Mesela en basiti köprünün ankaraya gidiş kısmı var kırıkkaleye geliş kısmı yok o kadar siyasi gelip gidiyor bir tane bunu soran yok saygılı şubatta açılacak demişti mayıs bitecek daha açılacak artık vaadlere karnımız yok icraata bakacaz 3 vekil var ne yaptılar şimdi seçilecekler inşallah hayırlı olur memlekete 400binlerden 200bine geldik bunu sorgulayıp oy atalım..

Keskinli
Keskinli
10 Mayıs 2018 18:29

Galiba kendinizden bahsetmişsiniz. Önceden sizde böyleydiniz nerde kalabalık orda siz. Araya girip ön planda olmak isterdiniz önceden

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
2
0
Would love your thoughts, please comment.x