Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiKırıkkaleManşet

Varlı ekonomiyi Bloomberg’e değerlendirdi

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, Bloomberg HT’de yayınlanan ‘30 Dakika’ programına telefonla katılarak koronavirüs sürecinin ekonomiye etkilerini değerlendirdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 Ulusal yayın yapan ekonomi kanalı Bloomberg HT’de, Ali Çağatay’ın sunduğu 30 Dakika programının konuğu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı oldu. Programa telefonla canlı bağlanan Varlı, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgının ekonomiye etkilerini değerlendirdi. Salgının her sektörde ciddi zararlara neden olduğunu ifade eden Varlı, bazı işyerlerinin üretime ara verdiğini, bazılarının yarı zamanlı çalışmaya başladığını ancak Kırıkkale’de koronavirüs yüzünden işten çıkarmaların yaşanmadığını söyledi. Kırıkkale’de savunma sanayi alanında son zamanlarda yapılan yeni atılımlardan da bahseden Varlı, Türkiye’de ilk ve tek olma özelliğine sahip Silah İhtisas

OSB’nin tam anlamıyla faaliyete geçmesiyle ülke ekonomisine ve savunma sanayine büyük katkıları olacağını söyledi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x