Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GenelSiyaset

Ve sandığa gidiyoruz

Aylardır hazırlıkları yapılan, bu dönem deprem nedeniyle sakin geçen seçim için nihayet sandık geldi çattı. Pazar günü millet kaderini oylayacak.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Aylardır hazırlıkları yapılan, bu dönem deprem nedeniyle sakin geçen seçim için nihayet sandık geldi çattı. Pazar günü millet kaderini oylayacak.

İKİ KUTUPLU BİR SEÇİM
Aylardır hazırlıkları yapılan, bu dönem deprem nedeniyle sakin geçen seçim için nihayet sandık geldi çattı. Pazar günü millet kaderini oylayacak. Bu dönem iki kutuplu bir seçim ortamı oluştu. Millet İttifakı ve Cumhur İttifakı iki ayrı gurup olarak seçime gidiyor. Seçimle ilgili Kırıkkale’de tüm güvenlik önlemleri alındı. Cumhur İttifakı’nın adayı Recep Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu.

KARŞIT SÖYLEMLER
Cumhur İttifakı seçime daha çok ‘vatan, millet, bayrak, terör’ söylemleri ile gidiyor. Karşı tarafı HDP ve PKK ile işbirliği yapmakla suçluyor. Millet İttifakı ise ‘geçim, huzur, barış, kavgasız bir ortam, demokrasi ve hukuka dönü, parlamenter sisteme geçiş’ söylemleri ile seçime gidiyor. Millet İttifakı’da kendilerine yönelik suçlamalara karşın HÜDAPAR ve Hizbullah iddialarını öne çıkarıyor. İki tarafın da söylemlerinin nasıl yankı bulacağını sandık gösterecek.

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x