Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Ve… trafiğe açıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Baks geçit yenileme çalışmalarını tamamladı. Geçit yaya ve araç trafiğine açıldı.
 
YAYA VE ARAÇ TRAFİĞİNE AÇILDI
Kırıkkale Belediyesi tarafından geçtiğimiz haftalarda yapımına başlanan Baks geçit çalışmalarında sona gelindi. Geçit, yapılan son düzenlemelerin ardından yaya ve araç trafiğine açıldı. Yenileme çalışmaları kapsamında yaklaşık 1200 metre Arnavut kaldırımı, bin metrekare andezit kaplama, 500 metre tül korkuluk, 300 metre dekoratif parke, engelli yolları, yeşillendirme ve ağaçlandırma, aydınlatma ve Endüstri Meslek Lisesinin bahçesinin yeniden elden geçirildiği bildirildi.
 
HASSAS ÇALIŞMA YÜRÜTÜLDÜ
Vatandaşımızın daha güvenli bir şekilde seyir etmeleri için tek şerit haline getirilen Baks geçit için Nur Camii ile bütünleşmesi konusunda hassas bir çalışma yürütüldüğü hatırlatılırken,  bu bölgenin tamamı ve Atatürk Bulvarına dayanan projenin bitirilmesi ile Kırıkkale’de yeni bir merkez görünümü sağlanmış olduğu ifade edildi. Tamamlanan Baks geçit çalışması ile birlikte şehrin merkezi, aynı zamanda yeni görünümüne kavuşmuş oldu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.

Bir Yorum

Başa dön tuşu