Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleSiyaset

BÖLÜCÜ POLİTİKALARA KARŞI ADAYIM

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

CHP Kırıkkale Milletvekili aday adayı Gürsoy Topsoy, AKP’nin bölücü, ayrıştırıcı bir politika izleyerek Türkiye’yi bölünme noktasına getirdiğini söyledi. Topsoy, “AKP’nin bölücü, ayrıştırıcı politikalarına karşı adayım” dedi.
ADAYLIĞINI PARTİDE AÇIKLADI
Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili aday adayı Gürsoy Topsoy, önceki gün il birasında bir basın toplantısı düzenleyerek aday adaylığını resmen ilan etti. Şimdi aday adayı olduğunu belirten Topsoy, kim aday olursa olsun şimdiki gibi çalışmalarına devam edeceğini bildirdi. CHP İl Başkanı Ahmet Önal, Merkez ilçe Başkanı Mehmet Uysal ve yönetim kurul üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda Topsoy kısa bir de konuşma yaparak aday adaylığını ilan etti.
BÖLÜCÜ POLİTİKALARA KARŞI
CHP Kırıkkale Milletvekili aday adayı Topsoy, aday adaylığı konusunda ise AK Parti’nin bölücü ve ayrıştırıcı politikalarının etkili olduğunu söyledi. Topsoy, “Hırsızlara, bölücülere, vatan haini işbirlikçilere şer güçlerin karşısında olmak için aday oldum” dedi. Türkiye Cumhuriyetinin ve demokrasinin temel değerlerine Atatürk İlke ve İnkılaplarını korumak ve kollamak için aday adayı olduğunu belirten Topsoy, Türk Milletinin temel değerleri ve ideallerini korumak ve kollamak için aday olduğunu belirtti.
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.

Bir Yorum

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu