GündemKırıkkaleManşetSiyasetYahşihan

Vekillerden, Sungur’a teşekkür ziyareti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir, 1 Kasım seçimlerinde gösterdiği desteklerden dolayı Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

 

BÜYÜK KATKISI OLDU

1 Kasım seçimlerinde gerek Yahşihan ilçesinde gerek ise merkezde büyük çalışmalar yapan ve seçimden bir gün önce yürüyüş yapan Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur’a AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir teşekkür ziyaretinde bulundular. Yahşihan Belediye Başkanı Sungur‘un Seçim çalışmalarının yanı sıra merkeze açtığı seçim bürosu ile 1 Kasım seçimlerinde AK Parti’ye büyük hizmetler ettiğini ve 3-0 olmasında büyük katkıları olduğunu söyleyen K Parti Kırıkkale Milletvekilleri, Başkan Sungur’un belediye başkanlığı yaptığı iki dönemde Yahşihan ilçesine büyük hizmetleri olduğunu ve her geçen gün hizmetlerin artarak devam ettiğini söylediler.

 

HİZMETLER ARTACAK

Ziyaretten dolayı son derece mutlu olduğunu dile getiren Başkan Sungur, Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir’e teşekkür etti. 1 Kasım seçimlerinde sadece şahsının çalışmadığını, AK Parti’ye gönül veren her vatandaşın büyük bir özveriyle çalıştığını ifade eden Sungur, 3-0 ile Kırıkkale’nin büyük hizmetler göreceğini ve yatırımların hızlanacağını söyledi. Ziyaretin ardından Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir ve Başkan Sungur, Yahşihanlı esnafla ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu