GündemKırıkkaleManşet

Can’a Bakanlık verilmeli

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

  1. dönem Kırıkkale Milletvekilleri Sadık Avundukluoğlu ve Abdurrahman Ünlü Başbakan Ahmet Davutoğlu’na çağrıda bulunarak AK Parti Milletvekili Ramazan Can’a Bakanlık verilmesi gerektiğini dile getirdiler.

 

MHP KOALİSYONA HAYIR DEDİ

  1. dönem Kırıkkale Milletvekilleri Sadık Avundukluoğlu ve Abdurrahman Ünlü yaptıkları ortak basın açıklamasında öncelikle 1 Kasım seçimlerinin Türk Milletine hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Seçimlerde Türk Milleti, yönetimi belirlemektedir. 7 Haziran seçimlerinde Türk Milleti AK Parti’ye ve MHP’ye memleketi birlikte yönetin dedi. MHP bu mesaja hayır dedi. Türk Milleti de “peki sen bilirsin” dedi. MHP seçimde “sen bilirsin” ifadesini seçim sloganı yaptı. Türk Milleti de “Evet ben biliyorum” dedi ve AK Parti’ye sen tek başına hükümet ol dedi”

 

CAN, 4 KEZ VEKİL SEÇİLDİ

“İşte bu sesi en güçlü şekilde söyleyen illerin başında Sayın Ramazan Can önderliğindeki AK Parti listesine verdiği destek ile Kırıkkale gelmektedir. Kırıkkale daha önce Bakan çıkarmış bir ildir. Sayın Ramazan Can, bizzat halkın içerisinden mücadelesini vererek 4. Kez milletvekili seçilen bir hemşehrimiz, kardeşimiz ve arkadaşımızdır. Eski milletvekilleri olarak Kırıkkale halkının bundan sonraki beklentisini dile getirmek için böyle bir beyanatı gazeteniz vasıtası ile Sayın Başbakan’a duyurmak istedik”

 

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU’NA ÇAĞRI

“Gerek halkın teveccühünü kazanmış bir siyasetçi olması, gerekse Parti kademelerinde ve TBMM’de gurup ve komisyonlardaki başarılı çalışmaları nedeniyle kendini yetiştirmiş sayın milletvekilimize bu hizmetlerini Bakan seviyesinde yapabilmesinin beklenildiğini Sayın Başbakan’a duyurmak istiyoruz. Bu vesile ile Sayın Başbakan’a ve milletvekili Sayın Ramazan Can’a millete ve memlekete hizmette başarılar diliyoruz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu