Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Yahşihan ve Bahşılı’da elektrik kesilecek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan ve Başhşılı’da bugün elektrik kesintisi olacak. Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan planlı bakım çalışmalarından dolayı Bahşılı ve Yahşihan ilçelerinde yarın saat 10.00-16.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak.

 

ÇALIŞMA YAPILIYOR

Kış aylarında vatandaşların sorun yaşamaması amacıyla çalışma gerçekleştiren Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. yarın Bahşılı ve Yahşihan ilçelerinde saat 10.00-16.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “ 31.01.2017 Tarihinde, Bahşili İlçesine Bağlı: Yukarı Bahşılı, Çamlıca, Çamlıca Yayla ve Özel Katı Atık Tesisine, Tesis çalışması nedeniyle, 10:00-16:00 saatleri arasında enerji verilemeyecektir.”

 

GEREKLİ BİLGİ VERİLDİ

“Yahşihan İlçesine Bağlı: Bedesten, Hisar Köyleri, Bedesten, Hisar Yaylaları, Özel Trafolu Hisar Su Pompası, Botaş, SS Güneşköy İşletme Kooperatifine, Tesis çalışması nedeniyle, 10:00-16:00 saatleri arasında enerji verilemeyecek olup, basına bilgi verilmiştir.”

 

DEĞİŞİKLİK OLABİLİR

“Teknik ve idari zorunluluklardan dolayı, ilan edilen enerji kesme ve enerji verme zamanlarında değişiklik olabilir. Şirketimize ait enerjili ve enerjisiz durumda olan Yüksek Gerilim (YG) – Alçak Gerilim (AG) elektrik şebekelerimizde, Şirketimizden çalışma müsaadesi alınmadan hangi amaçla olursa olsun çalışma yapılamaz” denildi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x