Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetYahşihan

Yahşihan Hizmetlerle Gelişip Güzelleşiyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

ÖZEL HABER HAKAN ŞAYIK

 

Sungur’dan Takdirlik Hizmetler

Kırıkkale’nin gelişin ilçesi Yahşihan’a bağlı Yenişehir Mahallesi, İlçe belediye hizmetlerinin yaptığı çalışmaları ile güzel bir görünüme kavuşuyor. İlçede öğrenci potansiyelini düşünerek çalışmalar yapan Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, böyleyi daha ferah, daha nezih ve yaşanılabilir bir konuma kavuşturuyor.

 

YAŞANILABİLİR HİZMETLER

Yaptığı hizmetlerle adından sıkça söz ettiren Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Yenişehir Mahallesinin yollarına kilit parke taşı yapımı için ekiplere talimat verdi. Yaklaşık 15 kişilik ekiple yoğun bir şekilde bölgede çalışmalarını sürdüren Yahşihan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bölgeye yeni ve güzel bir görünüm kazandırıyorlar. Ekiplerin çalışmalarını sık sık yerine giderek takip eden Başkan Sungur, öğrencilere daha yaşanılabilir bir kent, ilçe ve mahalle sunmak amacı ile yoğun çalışmalarının sürdüğünün altını çizdi. Çeşitli konularda ekiplere çalışma yerlerinde fikirler vererek yol gösteren Başkan Sungur, ilçenin bozkır görüntüsünden kurtarmak adına da yol kenarlarına yeşillendirme çalışmaları yaptıklarını ifade etti.

 

GELİŞMİŞ PARK ALANI

Kilit parke çalışmalarının devam ettiği alanda ayrıca öğrencilerin keyifle oturup, zaman geçirerek ders çalışabilecekleri mekanlar oluşturmayı kendilerine şiar edindiklerini söyleyen Başkanı Sungur, bu amaçla öğrencilerin bulunduğu kampus alanı içerisine iki adet büyük park yaptıklarını hatırlattı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yapılan parkta aile ve öğrencilerin zaman geçirip, ders çalışabilecekleri kamelyalar oluşturduklarına dikkat çeken Sungur, aileleri ile birlikte gelen çocuklar için oyun alanları, spor yapmak isteyenlere özel alanlar sunduklarını belirtti. Sungur ayrıca, parkların içerisine konuşlandırdıkları görsel objeler ile de bölgedeki tarihi dokuyu yansıtmaya özen gösterdiklerini söyledi.

 

HALKA HİZMETİ HAKKA HİZMET

Konu hakkında görüşlerini aldığımız Başkan Ahmet Sungur, öncelikle canla başla fedakarca çalışan personeline teşekkür etti. Akabinde ise bu gibi alanların arttırılması gerektiğine işaret eden Başkan Sungur, halktan aldıkları geri dönüşlerle doğru yolda olduklarını, gelişen ilçe ve mahalle yapısı ile birlikte sosyal ve kültürel açısından da bu gelişimi belediye olarak takip ettiklerini ve geliştirdiklerini sözlerine ekledi. Sungur “Halkımıza hizmeti hakka hizmet düsturu ile hareket ediyoruz. Bu gibi alanları ilerleyen günlerde daha da arttırarak ilçemize hem görsel olarak zenginlik katmak için tüm belediye personelince çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x