Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetYahşihan

Yahşihan’da Atatürk’ü anma töreni düzenlendi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 77. Yıl dönümünde Yahşihan’da düzenlenen törenlerle anıldı.

 

ŞİİRLER OKUNDU, KONUŞMALAR YAPILDI

Düzenlenen anma programı, Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasıyla başladı. Törene Yahşihan Kaymakamı A. Ferhat Özen, Garnizon Komutanı Bkm. Alb. Yücel Tüylüoğlu, Belediye Başkan V. Memiş Şensoy, Kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, askeri ve mülki erkanın yanı sıra vatandaşlarımız ve öğrenciler katıldı. Atatürk’ün ebediyete intikal ettiği saat 09.05’te sirenler çalınarak saygı duruşunda bulunulmasının ardından  tören, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi. 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı  İlçe Namık Kemal İlkokulu Konferans Salonunda devam etti. Edebiyat ve Müzik öğretmenleri sorumluluğunda öğrenciler tarafından izleyenlere sunulan şiirler, konuşmalar, Atatürk slaytı ve oratoryonun  ardından düzenlenen program sona erdi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu