Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşet

Yakamoz Koleji’nden okuma bayramı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 
Yakamoz Koleji’nden okuma bayramı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriYakamoz Koleji, 2013-2014 Eğitim Öğretim yılının ilk okuma bayramını ilginç bir tören ile kutladı.
YAKA ROZETİ TAKILDI
Öğrenciler önce gözleme evinde ilginç bir uygulama karşılaştı, ardından yaş pasta kesildi. Öğretmenler, okuma ve yazmayı öğrenen öğrencilerine tek tek yaka rozetlerini taktı. Çok mutlu olduklarını ifade eden öğrenciler, okul yönetici ve öğretmenlerine teşekkür etti. Okuma bayramı kutlaması, öğrenci velilerinide memnun etti.
BAŞARILI OLMALARINI GÖSTERDİK
Okul Kurucu Müdürü Büşra Usluadam, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Biz öğrencilerimize farklı uygulamalar yapıyoruz.Yakamoz Koleji’nden okuma bayramı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Sosyal etkinliklerle bazı programlar yapmaya devam ediyoruz. Bunlardan biriside yaka rozetleri takma etkinliği ile yaş pasta kesmek. Ardından öğrencilerimizin aileleri ile sabah kahvaltısı tertipleyerek çocuklarının okuma yazma öğrendiği bu mutlu günlerine ortak olmalarını istedik. Kutlamada güzel tepkiler aldık. Öğrencilerimizin okuma bayramlarını kendilerine hayatlarının ilk madalyalarını vererek, hayatta herşeyi kazanmak adına başarılı kılmalarını gösterdik. Kutlama gününe katılan ailelerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.”

Başa dön tuşu