Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

İşçiler Uyar’ın yanında

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bahşılı’da Demir Çelik Fabrikası çalışanı 70 kişi İbrahim Uyar’a destek vereceğini açıkladı. Belediye Başkan Adayı Uyar, katılım yapanlara rozet taktı.

‘KAPIMIZ SONUNA KADAR AÇIK’

Konu hakkında açıklama yapan AK Parti Bahşılı Belediye Başkan Adayı İbrahim Uyar, “Bahşılı sanayi bölgesine yapılan büyük hattan esi bulunan Demir Çelik fabrikası çalışanları AK Partiye katılım yaparak desteklerini bizden yana yani AK Partiye kullanmıştır. Yapılan katılım programında hepsinin rozetlerini takarak kendilerine teşekkür ediyorum. Eğer Allah bize belediyeyi nasip ederse belediye başkanlık kapımız siz değerli hemşerilerime sonuna kadar her zaman açık duracaktır” dedi.

‘HALİMİZDEN ANLAYAN BAŞKAN…’

Seçim bürosuna 30 araçla katılım yapan Demir çelik çalışanları ise, “Bizim halimizden anlayan insanlara güler yüzlü davranan, kültürlü idarecilikten gelen, adam kıymeti bilen ve her zaman bizim sorunlarımıza el atıp çözüm bulabilecek kapasiteye sahip olan adayı desteklemeye karar verdik. Şu an 70 kişi ile katılım yaparak İbrahim Uyar başkanımıza başarılar diliyoruz” dediler.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
4 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
mstf
mstf
5 Mart 2014 09:26

vay arkadaş yatırım için herşeyi yap ve fabrikayı açtır işçileri bahşılılı olmak kaydıyla işe aldır sonra sana depğil rakibine destek versinler vefa dedikleri bu olsa gerek :)) ….
ama çok söyledim bizim insana iyilik yaramaz atabildiğin kadar kazık atıcaksın öyle sevilir oy alırsın bakın beşir atalaya memleketine çivi çakmıyo koyun gibi ampüle basıyoruz oyu bize hizmet edecek değil çakacak başkan lazım çak o zaman çak çak çak…

Başa dön tuşu