Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yahşihan

Vali Sezer : “Yol Çalışmalarına Devam Edeceğiz”

Köy ziyaretleri kapsamında Yahşihan ilçesine bağlı Kılıçlar köyüne giderek vatandaşlarımızla buluşan Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, sorun ve taleplerini dinledi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Köy ziyaretleri kapsamında Yahşihan ilçesine bağlı Kılıçlar köyüne giderek vatandaşlarımızla buluşan Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, sorun ve taleplerini dinledi.

KIRIKKALE İÇİN ÇALIŞIYOR

Göreve geldiği günden bugüne kadar Kırıkkale´nin çeşitli alanlarda yatırım alması için çalışma sergileyen Vali Yunus Sezer, vatandaşın gönlünde taht kurmaya devam ediyor. Yatırım çalışmalarının yanı sıra köy köy gezerek halkın sorun ve taleplerini de dinleyen Vali Sezer, Yahşihan ilçesine bağlı Kılıçlar köyünü ziyaret etti.

ÇALIŞMALARI YARİNDE İNCELEDİ

Ziyareti kapsamında Kılıçlar köyünde ilk defa uygulanacak 5.4 km uzunluğundaki kilit parke yol çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Yunus Sezer, mevsim şartlarının elverdiği sürece yol çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerinin sözünü verdi.

SORUNLAR ÇÖZÜME KAVUŞACAK

Beraberindeki Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Haluk Karahan, diğer yetkililer ve muhtarla köyde sürdürülen hizmetler konusunda değerlendirmelerde bulunan Vali Sezer, vatandaşlarımızın sorunlarını ve taleplerini dinleyerek imkânlar çerçevesinde çözümü için talimat verdi.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x