GündemManşet

Yandırmaz Savcı Uzun’u andı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu üye adayı Kırıkkale eski Cumhuriyet Başsavcısı 2 yıl önce Tunceli’de şehit düşen Savcı Murat Uzun’u andı.

 HABER; FATİH GENÇER

Duygu yüklü mesaj

Yandırmaz sosyal paylaşım sitesindeki hesabında şu ifadelerle Uzun’u andı; “19 Eylül 2012… Tunceli Ovacık’ta bir Eylül günü yaşanıyordu. Sonbahar hüznü o gün daha bir derinden hissediliyordu sanki… Aniden deli bir rüzgar çıktı, savurdu yaprakları, dallarda kalan son çiçekleri… Ardından bir yağmur… Etraf buram buram toprak kokarken bir can daha gitti hain bir kurşunla… Murat Uzun, Tunceli Ovacık Cumhuriyet Savcısı idi. Vatanın bu köşesine memleket için, insanlık için, adalet için görev yapmaya gelmişti. Ne yazık ki hüzünlü bir Eylül gününde şehit oldu… Sanıyorum son nefesinde: “Gül varken diken ekmek yüreklere neden?” diye düşünüyordu… Ruhun şad olsun Murat Uzun kardeşim… Şehitliğinin 2. yılında seni saygıyla, minnetle anıyoruz…”

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu