Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Yapılandırma Borçlarının İlk Ödemeleri Başlad

Kırıkkale Defterdarı İbrahim Bayraktar, yapılandırılan vergi borçların ilk taksit ödeme süresi ile ilgili açıklamada bulundu. Bayraktar, " 09/06/2021 tarihli ve 31506 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren 7326 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun kapsamında yapılandırılan vergi borçlarının yapılandırma süreci tamamlanmıştır. Yapılandırılan borçların ilk taksit ödemeleri ve peşin ödeme tercih edenlerin peşin ödemeleri bu ay başlamıştır.''dedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Defterdarı İbrahim Bayraktar, yapılandırılan vergi borçların ilk taksit ödeme süresi ile ilgili açıklamada bulundu. Bayraktar, ” 09/06/2021 tarihli ve 31506 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 7326 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun kapsamında yapılandırılan vergi borçlarının yapılandırma süreci tamamlanmıştır. Yapılandırılan borçların ilk taksit ödemeleri ve peşin ödeme tercih edenlerin peşin ödemeleri bu ay başlamıştır.”dedi.

BİR KEZ DAHA HATIRLATMAK İSTERİZ

Kırıkkale Defterdarı İbrahim Bayraktar  “Bu kapsamda; Birinci taksit son ödeme 1 Kasım 2021 (31/10/2021 tarihinin hafta sonuna rastlaması nedeniyle) İkinci taksit son ödeme 30 Kasım 2021  günü sona ermektedir.Yapılandırılan borçlar, borçlunun tercihine göre ; • Gelir İdaresi Başkanlığı internet adresi (www.gib.gov.tr) üzerinden;Anlaşmalı bankaların banka kartı/kredi kartıyla, Banka hesabından havale yöntemi ile, Yabancı ülkede faaliyet gösteren bankalara ait kartlarla,Vergi tahsiline yetkili bankalar aracılığıyla, Vergi dairesi veznelerine, PTT şubelerine, ödenebilecektir. Ayrıca,Yapılandırmanın genel hükümlerinden olan, yapılandırmanın devam edebilmesi için, ilk iki taksitin tam ve süresinde ödenmesi şarttır. Mükelleflerimizin bu kanunla getirilen imkanlardan maksimum şekilde istifade edebilmeleri için,  ödeme konusunda gerekli hassasiyeti göstermeleri gerektiği hususunu bir kez daha hatırlatmak isteriz.”dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x