Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSpor

YAZ SPOR OKULLLARI CIVIL CIVIL

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Yaz spor okullarının durumları hakkında basın bildirisi yayınladı.
Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yayınladığı basın bildirisinde Yaz aylarında öğrencilerimizin serbest zamanlarını değerlendirmek ve öğrencilerimize spor bilincinin oluşturulması amacıyla yapılan Yaz Spor Okullarına bu yıl yoğun ilgi gördüğünü ifade etti.
30 branşta öğrencilere hizmet veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörlerimiz geçen yıla göre bu yıl katılımın arttığını ve bu yıl 2. kez gerçekleşecek olan Engelliler İl Spor Merkezlerinde engelli sporcularda yetiştirecekler.
Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü vekili Adnan Vural; “Yaz Spor Okuluna katılan öğrencilerimizin burada almış oldukları eğitim doğrultusunda yetenek taramasının yapılacağını belirtti. Yetenek taramasında başarılı olan sporcularımızın 2020 Olimpiyatları için hazırlanacağını söyleyen Vural, yaz spor okullarına hazırlanana öğrencilerimizden geleceğin milli sporcuları, Avrupa Dünya ve Olimpiyat şampiyonlarının çıkacağına inandığını dile getirdi. Konuşmasının devamında engelli spor merkezleri hakkında bilgi veren Vural; Engelli gençlerimizin evde hapis olmamaları gerektiğini belirtti. Gençlerin sosyalleşmelerini sağlamak ve olimpiyatlara engelli sporcu yetiştirmek amacıyla bu yıl 2. kez başlatılan Engelliler İl Spor Merkezlerimiz hizmete girmiştir. Engelli vatandaşlarımızın ve velilerinin bu konuda duyarlı olmalarını ve İl Spor Müdürlüğümüze talepte bulunarak yardımcı olmalarını istemekteyiz.” İfadelerini kullandı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x