Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

Yılın ilk bebeklerine altın

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, kentte dünyaya gelen yeni yılın ilk bebeğine altın taktı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, kentte dünyaya gelen yeni yılın ilk bebeğine altın taktı.

VATANDAŞLARA KARANFİLLİ YENİ YIL KUTLAMASI

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, kent merkezinde esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. Esnaf ve vatandaşlara karanfil vererek yeni yıllarını kutlayan ikili daha sonra Yüksek İhtisas Hastanesi’nde yeni doğan bebekleri ve ailelerini ziyaret ettiler. Vali Yunus Sezer, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve beraberindekiler, yeni yılın ilk dakikalarında doğum yapan Burçin Keyvan’ın bebeği Aysel Mira Keyvan ve Züleyha Yeşilyurt’un bebeği Sıraç Yeşilyurt’a altın taktı.

İNŞALLAH 2019’DA BU BEBEKLER GİBİ TERTEMİZ OLUR

Yunus Sezer, ziyaretin ardından yaptığı konuşmada, 2019 yılının tüm insanlar için hayırlı, mutlu ve birlik içerisinde geçmesini temenni etti. Vali Sezer, “Belediye Başkanımız, Emniyet Müdürümüz ve Jandarma Komutanımız ile birlikte milletimizin huzuru için görevleri başında olan ve nöbet tutan görevlilerimizi ziyaret ettik. Şimdi de hastanemize gelerek yeni doğan bebekleri ziyaret ettik. İnşallah 2019 yılı da bu bebekler gibi yeni ve tertemiz bir yıl olur. 2019 yılının huzur ve sükûn içerisinde güzel bir şekilde geçmesini temenni ediyorum. Kırıkkale’miz içinde güzel hizmetlere vesile olmasını diliyorum”  dedi.

BAŞKAN SAYGILI, BEBEKLERİN KULAĞINA EZAN OKUDU

Belediye Başkanı Saygılı, Aysel Mira Keyvan’ın kulağına ezan okuyarak bebeğe ismini koydu. Vali Sezer de hastane çalışanlarına karanfil verdi. Sezer, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye için 2019’un 2018 yılından daha güzel olmasını temenni etti.

ASAYİŞ MÜDÜRÜNE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Vali Sezer, Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne, sonrasında Cumhuriyet polis merkezine ve polis uygulama noktalarına ziyarette bulundu.  Sezer’in, Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği ziyaretinde Asayiş Şube Müdürü Duraner Yay’a sürpriz yapan mesai arkadaşları, Doğum günü pastası kestiler.

EKİPLERE TATLI İKRAMI

Ziyaretler sırasında uygulanan tedbirleri yerinde denetleyen ve kontrol noktasındaki sürücülerle sohbet ederek çiçek takdim eden ve araç içerisindeki çocuklara hediyeler veren Vali Sezer, ayrıca görev başındaki Emniyet ve Jandarma personelinin yeni yılını kutladı. Vatandaşın huzur ve güvenliği için 7/24 fedakârca görev yapan güvenlik kuvvetlerine gayretleri dolayısıyla teşekkür eden Sezer, kontrol noktalarında görevli ekiplere tatlı ikram etti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Batuhan
Batuhan
2 Ocak 2019 01:11

Bebeğe altın takmayı anladım. Fakat, geçen gün İzmir Caddesinde çalışmadığı iddia edilen arabayı, yokuş yukarı (nokta mevkiine doğru) iterek çalıştırma çok mizansel geldi. Boş kurgu ile siyaset, ters teper!

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x