GündemKırıkkaleManşetSpor

Yılın spor insanları ödüllerini aldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İlimizde bulunan gençlerin sporu sevmesi amacıyla çalışma gerçekleştiren Kırıkkalegücü Spor Kulübü yılın spor insanlarına düzenlediği ‘10. Geleneksel Yılın Spor İnsanları’ ödülleri sahiplerini buldu.
 
GAZETECİLERİ UNUTMADILAR
Kırıkkalegücü Spor Kulübü, ’10. Geleneksel Yılın Spor İnsanları’ ödül törenini Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulması ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını Kırıkkalegücü Spor Kulübü Başkanı Güven Gündüz yaptı. Görevlerinin her zaman sporcu bir nesil yetiştirmek olduğunu vurgulayan Gündüz, bu kapsamda kendilerini haberleriyle destekleyen gazetecileri de unutmadıklarını söyledi. Kulüp olarak birlik ve beraberlik içerisinde güzel çalışmalara imza atmak için hizmet verdiklerini dile getiren Gündüz, “Bizim amacımız kırıp dökmeden ve gelecek neslimizin sağlıklı olması amacıyla yapılan çalışmalardır.” dedi.
 
TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKTIK
Türk metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı ve Türk Metal Kırıkkalespor 2. Başkanı Mürsel Öcal ise, “Bu geceyi düzenleyen çok değerli dostum Güven Hocaya bizleri bu ödüle layık gördüğü için teşekkür ederim. Kırıkkale Spora sahip çıktığımız için ödül almak bizi üzdü. Çünkü bu her Kırıkkalelinin üstlenmesi geren bir görevdir. İşin içinde yokken de kulübümüze sahip çıktık, işin başına geçtikten sonrada” ifadesinde bulundu.
 
İÇTEN YARALADI
Yılın Taraftar Grubu ödülünü alan Muhafızlar taraftar grubu lideri Deniz Eren Öztürk, “Kuruluş amaçlarımızın en önemli etkeni her türlü faaliyetlerde adımızdan söz ettirmekti. Kulübümüzü 13 farklı ilde temsil etmek büyük gurur kaynağımızdır. Başardığımıza inanıyorum. Ayrıca Kırıkkalespor gibi büyük bir camianın Yozgat deplasmanında öksüz bırakılması bizi içten yaralamıştır.  Bu ödülü bize layık görüşlerinden ötürü Güven Gündüz’e sonsuz teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
 
ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLENLER
Yılın Valisi Ali Kolat, yılın Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, yılın Sendika Başkanı Oktay Sümer, yılın sporcusu Semra Karaaslan, yılın sivil toplum kuruluşu Mürsel Öcal, yılın kurum müdürü Yetiş Şahin, yılın yöneticisi Adnan Vural, yılın okulu Özel Gazi Koleji, yılın taraftar grubu Muhafızlar ‘Deniz Eren Öztürk), yılın teknik direktörü Nihat Baran, yılın futbolcusu Veysi Durmaz, yılın il temsilcisi Hüseyin Gözükara, yılın beden eğitimi öğretmeni Kürşat Yeşilyurt, yılın antrenörü Mehmet Ceylan.
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu