Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSon Dakika

Yine Sur yine acı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Diyarbakır’ın Sur İlçesinde PKK’lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan 38 yaşındaki Uzman Çavuş Osman Kablan’ın baba evine ateş düştü. Evli ve 2 çocuk babası olan Uzman Çavuş Osman Kablan’ın görev yaptığı Malatya’dan geçici görevle Diyarbakır’ın Sur İlçesi’ne gittiği öğrenildi.
 
“BENİ DE OĞLUMUN YANINA GÖTÜRÜN”
Şehit Uzman Çavuş Osman Kaplan’ın baba ocağı Yuva Mahallesi, 2412’inci Sokak’ta bulunan 5 katlı Kablan Apartmanı’nda oturan Kablan ailesini İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak ziyaret ederek baş sağlığı diledi. Dışarıda bulunduğu sırada eve çağrıldıktan sonra oğlunun şehit olduğunu öğrenince fenalaşan, şeker ve tansiyon hastası baba Mustafa Kablan, “Beni de oğlumun yanına götürün. Hastaneye götürmeyin” diye feryat etti. Rahatsızlanan baba hastaneye kaldırıldı. Acı olayın duyulmasından sonra yakınları da Kablan ailesini ziyaret ederek başsağlığı diledi. Şehit Uzman Çavuş Kablan’ın eşi Mahmure ile 2 çocuğunun Elazığ’da bulunduğu öğrenildi. Uzman Çavuş Kablan, teröristlerin saldırısında yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayıp şehit oldu. Kırıkkale’de oturan şehidin annesi Elmas, inşaatlarda sıvacılık yapan babası Mustafa ile kardeşi Burak Kablan’a acı haber ulaştı.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu