Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Yılmaz ‘Saadet’le seçime giriyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Beklenen oldu Saadet Partisi Mahir Yılmaz’ı açıkladı. İl Başkanı Vurgun, parti rozetini Yılmaz’a taktı. Yılmaz ise, “Anketlerde ve Kamuoyunda biz lider çıkıyoruz. Diğer partilerde bizden çekiniyor” dedi.

HALKIN İSTEDİĞİ ADAY Yılmaz ‘Saadet’le seçime giriyor - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Saadet Partisi İl Başkanlığı binasında düzenlenen aday açıklama törenine yoğun katılım oldu. Törenin açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Faruk Vurgun, “Mahir Yılmaz’ı Kırıkkale Belediye Başkanı adayımız olarak açıklamaktan mutluluk duyuyoruz. Çalışmalara kısa süre içerisinde başlayacağız. Kırıkkale halkı Mahir Yılmaz’a güveniyor. Halkla birlikte olan, halkın sevdiği ve istediği bir adayla seçimlere gireceğimiz için gururluyuz” dedi. Vurgun konuşmasının ardından parti rozetini Yılmaz’a taktı.

‘ORTAK ADAYI OLARAK…’
Yılmaz ise seçimlerde iddialı olduklarını ve farklı bir şekilde galip geleceklerini ifade ederek, “30 Mart seçimlerinin bize, Kırıkkale’mize, partimize, memleketimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bize kapılarını ve gönüllerini açan başta Genel Başkanımız, Genel Merkez yöneticilerimiz, İl İlçe Başkanlarımız yönetim kurulu üyelerimize huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Kırıkkale’yi seven bizlere inanan her yöreden, her görüşten, her fikirden gönül dostlarının ortak adayı olarak, bu gün huzurlarınızda bulunuyorum.

‘BİZDEN ÇEKİNİYORLAR’
Geçmişten gelen tecrübemizle partimizin ve teşkilatımızın desteğiyle, bu seçimi Allahın izniyle alacağımızı canı gönülden inanıyoruz. Bu seçimlerde çok büyük bir farkla alacağımıza inanıyoruz. Ben Kırıkkaleli ve Kırıkkaleli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Bu seçimlerde gazel gibi oy alacağız. Büromuzun açılışında inşallah planlarımızı projelerimizi sizlere daha geniş bir biçimde anlatacağız. Anketlerde ve Kamuoyunda biz lider çıkıyoruz. Diğer partilerde bizden çekiniyor’’dedi

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
4 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Hasan
Hasan
12 Aralık 2013 21:12

Saadet partisi ile siyasi yarış renklenmiştir. İnşallah Saadet kazanır. Kırıkkale’ nin Ak parti ile Veli KORKMAZ’la kaybolan yıllarını da Kırıkkaleye kazandırır. Kırıkkalemize hayırlı olsun.

Hamza
Hamza
12 Aralık 2013 17:49

Bu seçimin kaybedeni olmayacak.MAHİR YILMAZ-SAADET PARTİSİ-KIRIKKALE kazanacak…

Hamza
Hamza
11 Aralık 2013 23:52

Hayırlı Olsun.İnşallah bu seçimi kazanacağız

metin şaşmaz
metin şaşmaz
11 Aralık 2013 21:39

2009 seçimlerinde Mahir YILMAZ 28.3 oy almış. Saadet partisi Kemal ALBAYRAK ile % 9. AKP ise %32. Bu durumda eğer DP oyları Mahirin kişisel oyu ise, bu seçimde 37 oy potansiyeli görünüyor. (Saadetin oylarında Kemal ALBAYRAK etkisini de düşünmek gerek.) Tabii kağıt üzerindeki oylar gerçekleşmeyebilir. Ancak Mahir YILMAZ ın önceki girmiş olduğu 2 seçime göre daha şanslı olduğu söylenebilir.

Başa dön tuşu