Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Yorulmadan çalışacağız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Seçim çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Kırıkkale Milletvekili adayı Bülent Şükrü Altınışık, Sanayi Sitesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Altınışık “25 Haziran sabahından itibaren bıkmadan, yorulmadan, usanmadan çalışacağız ve başaracağız” ifadesini kullandı.

 

ESNAF ZİYARETLERİ

İYİ Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Bülent Şükrü Altınışık, Kırıkkale sanayiinde esnaf ziyaretinde bulundu. Esnafları işyerlerinde ziyaret eden Milletvekili adayı Altınışık, bol kazançlar diledi. Bir taraftan esnaf ile sohbet eden Altınışık, diğer taraftan sorunları dinledi. Sorunların çığ gibi büyüdüğünü, esnafın nefes alamaz duruma geldiğini söyleyen Milletvekili Adayı Altınışık, esnafın nefes almaya ihtiyacı olduğunu vurguladı.

 

İYİ GÜNLER ÇOK YAKIN

Esnaflarla sohbet eden Altınışık “Ülkemizin ve Kırıkkalemizin, ekonominin ve eğitimin mevcut halinden yorulmuş, bunalmış ve bir çıkış yolu arayan, sadece seçimden seçime hali hatrı sorulan, tabiri caizse kaderine terkedilmiş hemşehrilerim, ümitvâr olunuz, 25 Haziran sabahından itibaren bıkmadan, yorulmadan, usanmadan çalışacağız ve başaracağız. İYİ günler çok yakın” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x