Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemSiyaset

Seçimin gülen yüzü Bozdemir

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili adayı Bayram Salim Bozdemir seçim çalışmalarının en renkli siması olarak dikkat çekiyor. Yaptığı ziyaretlerde yüzünden gülücük eksik olmayan Bozdemir, seçimin gülen yüzü olarak değerlendiriliyor.

 

ÖNLÜĞÜNÜ GİYDİ PİDE PİŞİRDİ

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin çalışmalarını sürdüren Ak Parti Kırıkkale Milletvekili adayı Bayram Salim Bozdemir performansı ile dikkat çekiyor. Partisinin organize ettiği tüm programlara katılmayı ihmal etmeyen Bozdemir, program dışında da boş durmuyor. Esnaf ziyaretlerinde bulunan Milletvekili adayı Bozdemir, bir taraftan esnafla hasbihal ediyor, diğer taraftan sorunları dinliyor. Seçim çalışmalarında yüzünden gülücük eksik olmayan Bozdemir, gülen yüzü ile seçmenlere moral ve enerji veriyor. Seçim çalışmaları kapsamında bir fırına ziyarette bulunan Bozdemir önlük ve bere giyerek ekmek pişirdi. Pide pişiren Bozdemir, pidenin üzerine susam ile ‘DEVAM’ yazdı. Bozdemir “Bizim Mayamızda Milletimizin Umudu Var. Bizim Hamurumuzda Anaların, Gardaşların, Yoldaşların Duası Var. Bizim Ekmeğimiz Bereketli, Soframız Geniş, Gönlümüz Huzur Doludur. Sevdamız Kırıkkale” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x