GündemKırıkkaleManşet

Yüreğimizde yaşıyoruz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 
İl Jandarma Alay Komutanı İsa Çakmak, eşi Şermin Çakmak ile beraber Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığını ziyaret ettiler. Şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirten Albay Çakmak, “Bu acıyı hepimiz yüreğimizde yaşıyoruz” dedi.
 
YÖNETİME BAŞARILAR DİLEDİ
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği yönetimi, kendilerini ziyarete gelen İl Jandarma Alay Komutanı İsa Çakmak ve  eşi Şermin Çakmak’ı ağırladı. Geçtiğimiz günlerde Derneğin 4.Olağan Genel Kurulunda oluşan yeni Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurullarına seçilen Dernek üyelerini tebrik ederek yeni çalışmalarında başarılar dileyen
Çakmak, şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını söyledi.
 
VATAN İÇİN ŞEHİT OLDULAR
Çakmak, “Saygıdeğer dernek üyelerimiz, İçinde bulunmaktan onur ve gurur duyduğum bu kutsal yuvada, kendini bu kutsal vatana feda etme fedakârlığını gösteren kahramanlarımıza ve Kahraman ailelerine sevgi ve saygılarımı sunarım. Biz İl Jandarma Komutanlığı olarak her zaman yanınızda ve emrinizdeyiz. Aziz Şehitlerimizin ruhları şaad olsun, Kahraman Gazilerimize Allah’tan uzun ömürler versin” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu