Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

ZORLU VE MEŞAKKATLİ  BİR GÖREV YAPIYORSUNUZ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Başkan Saygılı gazetecilerin gününü kutladı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale’de görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelerek günlerini kutladı. Başkan Saygılı “gazetecilerin Zorlu ve meşakkatli görevlerinde başarılar dileyerek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarım” diye konuştu.

ÖZ ÇEKİM YAPTILAR

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale evlerinde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ulusal ve yerel gazete muhabirleri ile bir araya gelerek günlerini kutladı. Belediye Başkanı Saygılı düzenlenen programda ilimizde yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında bilgi vererek gazetecilerin sorularını da cevapladı. Başkan Saygılı ulusal ve yerel gazete muhabirlerine çeşitli hediyeler verdi. Ulusal ve yerel gazete muhabirleri Belediye Başkanı Saygılı’ya teşekkür ederek Öz çekim yaptılar.

ZORLU VE MEŞAKKATLİ GÖREV

Belediye Başkanı Saygılı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı konuşmada, “Böylesi önemli bir konumda olan Medya sektöründe çalışan tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan gazetecilerin meslek etiği ve duyarlılığı da büyük önem taşımaktadır. Gazetecilerin, halkı bilinçlendirmek, bilgilendirmek için verdikleri mücadele her türlü takdirin üzerindedir. Gerçekleri araştıran, doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatan, evrensel meslek ilkelerine uyan gazetecilerin Zorlu ve meşakkatli görevlerinde başarılar dileyerek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarım. Özveri ile görevlerini icra etmeye çalışan gazetecilerin, 2020 yılında daha güzel şartlarda çalışmalarını umut ediyorum” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x