Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

12 Nisan’da Şampiyonluk kupasını kaldıracağız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Büyük Anadoluspor Kulübü Başkanı Ali Rıza Koçoğlu, lider durumda bulunan şimşeklerin ikinci yarıya iddialı bir şekilde gireceğini söyleyerek, 12 Nisan’da şampiyonluk kupasını kaldıracaklarının sözünü verdi.

 

TRANSFERLERLE GÜÇLENDİ

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6’ncı Grupta yer alan temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor ligin ilk yarısını 32 puanla lider olarak tamamladı. Kampta bulunan takımımız ligin ikinci yarısında ilk maçına 19 Ocak’ta çıkacak. 19 Ocak’ta ki maçın önemine değinen Kulübü Başkanı Ali Rıza Koçoğlu, kampta takımı ziyaret ettiğini ve eksikliklerinin büyük bir ölçüde giderildiğini söyledi. Takıma 2 futbolcu daha transfer ederek takımın iyi durumda olduğunu belirten Koçoğlu, ikinci yarıya bomba gibi hazırlandıklarını söyledi.  İkinci yarının ilk maçında KDZ. Ereğli Belediyespor ile karşılaşacaklarını söyleyen Başkan Koçoğlu, “İlk maçımız bizim için çok önemli. Birde maç kendi evimizde yani Başpınar Stadyumu’nda oynayacağız. Taraftarımızdan bizleri yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Ayrıca bir Milletvekili Kırıkkale Milletvekiliyim diyebiliyorsa takımına sahip çıkmalı. Milletvekilleri, İl Başkanları, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Oda Başkanları Kırıkkalespor’a sahip çıkmalı ve taraftarımıza örnek olmalı”diye konuştu.

 

SİZ YETERKİ İNANIN

Başkan Koçoğlu, “Takımı ilk aldığımızda ‘bu takımdan bir şey olmaz’ diyorlardı. Biz inandık ve lider durumda şampiyonluğa emin adımlarla yürüyoruz. Hiç kimsenin endişe ve kuşkusu olmasın. Kırıkkale Valisi Sayın Yunus Sezer, Kırıkkale Belediye Başkanı Sayın Mehmet Saygılı ve yönetimimizin desteği ile şampiyon olacağız. Yeter ki Kırıkkaleli hemşerilerimiz de inansın ve elini taşın altına koysun” ifadesini kullandı. İlk 4 maçın önemine değinen Koçoğlu, “İlk maçımız KDZ. Ereğli Belediyespor ile, ikinci maçımız Ankara TKİ ile, üçüncü maçımız Anadolu Üniversitesi ile ve dördüncü maçımız Keçiören Belediyesi Bağlum Spor ile. Yani maçın ikisi Kırıkkale’de ikisi ise Ankara’da. Bunun için taraftarımızdan tam destek bekliyoruz. Gelin Kırıkkale’de ve Ankara’da takımımızı destekleyin. Hep beraber emin adımlarla şampiyonluğa yürüyelim” dedi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x