Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemManşet

Ceran Sanat Merkezi’nden Müzik, Dans ve Bale Gösterisi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ceran Sanat Merkezi’nden Müzik, Dans ve Bale Gösterisi

Ceran Sanat Merkezi 4’üncüsünü düzenlediği Müzik, Dans ve Bale gösterilerini İl Kültür Merkezi‘nde yaptı. Yoğun ilginin yaşandığı Müzik, Dans ve Bale gösterisinde öğrencilerin sergilediği performanslar büyük alkış aldı.

 

ÇOCUKLAR GİBİ HEYECANLI

İl Kültür Merkezi’nde 4’üncü Müzik, Dans ve Bale Gösterilerini sergileyen Ceren Sanat Merkezi, son yıllarda yaptığı faaliyetler ile Kırıkkale’de arından sıkça söz ettirmeye başladı. Aileler ve davetliler tarafından büyük ilgi gören Müzik, Dans ve Bale Gösterisi Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Gösterim başlamadan önce bir konuşma yapan Sanat Merkezi Kurucu Müdürü Sezgin Ceran, kendisinin de bütün çocuklar gibi çok heyecanlı olduğunu ifade ederek konuşmasına başladı.

 

YENİ SALON İSTEDİLER

Sezgin Ceran konuşmasının devamında, “Birkaç konudan bahsedeceğim, ceransanat.com açıldı. Burada istediğiniz her şeyi bulabilirsiniz. Öğrenci bilgi sisteminde, öğrenci durumlarını, gelip gelmediğini, ödeme durumlarınızı, öğretmen notlarını artık buradan takip edebilirsiniz. Bunun dışında Bale Jimnastik ve sanat olarak ikinci şubemizi açtık. Artık sayenizde büyüyoruz. Artık salon bize yetmiyor daha büyük salon istiyoruz. Hepinize iyi seyirler. İyi eğlenceler diliyoruz” şeklinde konuştu.

 

MUHTEŞEM FİNAL

Piyano gösterileri ve müzik ziyafetleri ile başlayan gecede piyano, keman ve gitar ile tecrübelerini sergileyen öğrenciler izleyiciler tarafından büyük bir beğeni ile izlendi. Müzik ziyafetinin ardından minik öğrencilerin Bale ve Ritmik Jimnastik gösteri geceye damga vururken, gecenin finalini Jimnastik gösterisi yapan minikler yaptı. Minik öğrenciler İzmir Marşı eşliğinde açtıkları Türk Bayrağı ile izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x