Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Ekonomik darbe de aziz millet tarafından püskürtülecektir

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Darbeleri püskürten, terör örgütleriyle mücadele eden bu yüce milletimize karşı bir de ekonomik darbe yapıyorlar. Bilin ki bu ekonomik darbe de aziz millet tarafından püskürtülecektir” diye konuştu.

 

ŞEHİT AİLELERİMİZİ ZİYARET EDİYORUZ

Çalık, Mamak Belediyesi tarafından Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesi Kalekışla köyüne yaptırılan ve 2015 yılında Kars’ın Kağızman ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Nurettin Öztürk’ün adının verildiği caminin açılış törenine katıldı. Törende konuşan Çalık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın isteğiyle tüm şehit ailelerini ziyaret ettiklerini bildirdi. Mamak’ta oturan Öztürk ailesini de 9 ay önce ziyaret ettiklerini aktaran Çalık, “Onların o metaneti görülmeye değerdi. Şehit ailemizin o metaneti tüm terör örgütlerine korku salmaya yeterdi. O metanet, muhteşem, güzel yüreklerinin bir göstergesiydi. Kahraman şehidimizin yüreğinin göstergesiydi. O kahramanı yetiştiren anne ve babasının evlerini ziyaret ettiğimizde bizden köylerine bir mescit yapılması talebinde bulundu. ‘Cami yapmak belki zor olur ama bize küçük bir mescit yapın yeter’ dediler. Biz de ‘hay hay’ deyip çalışmalara başladık. Bugün de şehidimizin emaneti olan anne ve babamızın bizden istediği mescidin açılışını yapmanın gururunu yaşıyoruz.

 

EKONOMİK DARBE DE PÜSKÜRTÜLECEKTİR

FETÖ, PKK, DEAŞ ve Türkiye’ye yapılan bütün saldırılarla mücadele ettiklerini, etmeyi de sürdüreceklerini belirten Çalık, bu mücadelenin yanında AK Parti’nin 16 yıllık iktidarı döneminde birçok hizmeti milletle buluşturduklarını vurguladı. Çalık, bu hizmetleri yaparken birçok darbeyle karşı karşıya kaldıklarına dikkati çekerek, “Bunların hepsinin bertaraf edilmesinde milletimizin gücü bizim için çok önemliydi. O terör örgütleriyle mücadele ederken, bir taraftan darbelerle mücadele ettik. Ayrıca yatırımlarımıza da devam ettik. Darbeleri püskürten, terör örgütleriyle mücadele eden bu yüce milletimize karşı bir de ekonomik darbe yapıyorlar. Bilin ki bu ekonomik darbe de aziz millet tarafından püskürtülecektir. Ne ABD’ye ne İsrail’e ne de dünya devletlerine asla ve kata pabuç bırakmayacaktır. Onların hevesi Recep Tayyip Erdoğan’sız bir Türkiye, onların isteği AK Parti’siz güçsüz bir Türkiye’dir. Onların heveslerini kursaklarında hep beraber bırakacağız. Türkiye’nin büyümesi için biz sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x