Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

SYDV’den 2 bin 270 kişiye 368 bin TL’lik yardım

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı Kurban Bayramı dolayısıyla ihtiyaç sahibi 2 bin 270 vatandaşa 368 bin TL’lik yardımda bulundu.

153 BİN TL İLAVE YAPILDI

Kırıkkale Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Kurban Bayramı öncesinde yapılan yardımlar hakkında açıklamalarda bulundu. Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz imzasıyla yayımlana açıklamada “Kurban Bayramı nedeniyle vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını karşılayabilmesi amacıyla, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonu Kurulunun 2017/7 sayılı Kararı ile Kırıkkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına 214 bin 480 TL tutarında ilave periyodik pay aktarılmıştır. Bu tutara vakıf öz kaynaklarından 153 bin 570 TL ilave yapılarak aktarılan kaynak ve mevcut vakıf öz kaynaklan ile 2 bin 270 vatandaşımıza 368 bin 50 TL tutarında Kurban Bayramı yardımı yapılmıştır” ifadelerine yer verildi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x