Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemManşet

Karıncalı üniversite adayları Kahvaltıda buluştu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Karıncalı üniversite adayları Kahvaltıda buluştu

Eğitim ve öğretim alanında öğrencileri geleceğe en iyi şekilde hazırlamak amacıyla çalışma gerçekleştiren Karınca Özel Öğretim Kursu, üniversite hazırlık öğrencileriyle kahvaltıda buluştu.

 

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Ey Park’ta düzenlenen kahvaltıda Karınca Özel Öğretim Kursu öğretmenleri ve üniversiteye hazırlanan öğrenciler katıldı. Kursiyerlere ikram edilen kahvaltının ardından konuşma yapan Karınca Kişisel Gelişim Kursu Sahibi Halil İbrahim Erkeç, bünyelerinde bulunan her öğrencinin istedikleri üniversiteyi kazanması yönünde olduğunu ifade etti. Erkeç, “Hepinizle gurur duyuyoruz. Bağlarımızı koparmamak adına daima etkinliklerde buluşacağız” dedi.

 

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Öğrencilerin sınavlarda başarılı olması için çok çalışmaları gerektiğine dikkat çeken Erkeç, “Hepiniz potansiyel üniversite öğrencisi adayısınız. O yüzden temelinizi iyi atmalısınız. Bu yıllar çok önemli. Sınav süresini en iyi şekilde değerlendirmeli ve istediğiniz, hayalini kurduğunuz üniversite basamaklarını çıkmalısınız. Karınca Özel Öğretim Kursu olarak her zaman sizlerin yanındayız” şeklinde konuştu.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x