Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

KYK’dan doğaçlama tiyatro etkinliği

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kredi Yurtlar Kurumu Kırıkkale Kurumu personeli ve yurt öğrencileri doğaçlama tiyatro etkinliği ile farklı bir deneyim yaşadı.

 

BÜYÜK LİGİ GÖRDÜ

KYK öğrencileri önceki gün akşam farklı bir deneyimi yaşadı. Çınaraltı Gençlik Söyleşileri kapsamında Nur Camii Konferans Salonunda düzenlenen Doğaçlama Tiyatro Etkinliğine öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Zaman zaman izleyicilerin de sahneye davet edilerek oyuna dahil edildiği programda öğrenciler doyasıya eğlendi. Tiyatronun konusunu da izleyicilerin belirlemesi etkinliği ilginç kılan başka bir etken oldu. Saat 19.00’da başlayan etkinliğe KYK Kırıkkale Kurum personelleri, Şube Müdürleri, Yurt Müdürlerinin yanı sıra yaklaşık 400 öğrenci katıldı. Etkinlik sonrasında ikramlar yapılırken hoş sohbetler edildi. Etkinlikten oldukça memnun kalan öğrenciler bu tarz etkinliklerin devam etmesini temenni ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x