Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

Servis ücreti belirlendi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de okul servisi taşımacılığı yapan servisi araçları bu yıl 165 TL olarak uygulanacak. Yeni tarifenin 170 TL olarak çıktığını hatırlatan Kırıkkale Servis Araçları ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Behsat Yerlikaya, kendilerinin bunu 165 TL olarak uygulayacaklarını söyledi. Başkan Yerlikaya ayrıca velileri S plakası bulunmayan korsan servislere karşı da uyardı.

165 TL OLARAK UYGULANACAK

Kırıkkale Servis Araçları ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Behsat Yerlikaya 2017-2018 eğitim öğretim yılı servis ücretlerinin netleştiğini açıkladı. Servis ücretlerinin komisyondan 170 TL olarak çıktığına dikkat çeken Başkan Yerlikaya, kendilerinin bunu odaya kayıtlı 350 servis aracında 165 TL olarak uygulayacaklarını söyledi.

DİKKATLİ OLMALARI GEREKİR

Kurban Bayramı sonrası başlayacak yeni eğitim ve öğretim yılında korsan servislere karşı velileri uyaran Oda Başkanı Yerlikaya, “Odamıza kayıtlı 350 yardımcı personeli bulunan servis mevcut. Veliler daha uygun fiyat olsun ya da şu kişi nasılsa tanıdık diye düşünerek rastgele bir servis aracı ile anlaşmamalı. Veliler ilgili meslek odasına kayıtlı olmayan servis araçlarını tercih etmemeli, çocuklarını kayıtlı servis şoförlerine emanet etmeli.”

VELİLER ISRARCI OLMALIDIR

Çocukların başına herhangi bir şey geldiğinde servis aracı kimin üzerine kayıtlı, şoför kimdir, her şeyi öğrenebilmek ve işlem yapabilmek için mutlaka ilgili meslek odasına kayıtlı araçlar tercih edilmelidir” diye konuştu. Başkan Yerlikaya, velilerin anlaştığı servisin odaya kayıt belgesini görmek için ısrar etmesi gerektiğini kaydetti.

Haber Merkezi

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x