Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşet

Sevgi, eğitimin temelidir

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bir süre önce çeşitli nedenlerden dolayı görevden alınan Eğitim Sen Şube Başkanı Yüksel Şahin’in öğrencileri, öğretmenlerine destek olmak amacıyla karnelerini alarak öğretmenlerini ziyaret etti.

 

KARNE DAĞITTI

Eğitim Sen Şube Başkanı Yüksel Şahin’e destek olmak amacıyla ziyarette bulunan öğrenciler, karnelerini öğretmenlerine gösterdiler. Veliler ve öğrencilerin ziyaretinden dolayı duygulanan Eğitim Sen Şube Başkanı Şahin, öğrencilerine temsili olarak karnelerini dağıttı. Başarılarından dolayı öğrencilerini tek tek tebrik eden Şahin, öğrencilerine bir ed karne hediyesi olarak kitap hediye etti.

 

“DUYGULANDIM”

Öğrencilerinin anlamlı ziyaretinden dolayı duygulandığını belirten Şahin, “Eğitimin temeli sevgidir. Öğrencilerimin bu ziyareti bizim aramızda ki sevgimizi gösteriyor. Öğrencilerim ile bir süre ayrı kaldık ama inşallah yeni eğitim öğretim yılında beraber olacağız” dedi. Öğretmenlerinden memnun olduklarını ve her zaman Şahin’in yanında olduklarını ifade eden veliler ise, öğrencilerin tatilde nasıl bir çalışma programı yapması gerektiği hakkında da bilgi aldılar.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x